Sigma anunta obiectivele Cine Lens

Sigma a anuntat intrarea pe piata cine lens, cu gama Sigma Cine Lens destinata special zonei video/cinematografiei.
In lumea productiilor video digitale, asistam la o cerere tot mai mare pentru o rezolutie si o calitate crescuta, iar Sigma a raspuns prin dezvoltarea unor obiective dedicate. Compania considera ca noua gama de obiective ar putea crea o schimbare fundamentala in randul productiilor video digitale si vor fi o solutie la indemana pentru videografi.
Caracteristici generale de baza:

  • design compact
  • performante optice de neegalat in clasa lor
  • gama larga de obiective/focale pentru uz profesional
  • optimizare pentru cele mai noi tehnologii digitale de videografie
  • compatibile 6k sau chiar 8k
  • rezistenta la intemperii
  • marcaje luminoase pentru a fi de ajutor atunci cand schimbati sau folositi obiectivele in intuneric
  • inelul de focus are o cursa de 180°, cu dinti, pentru o utilizare usoara si precisa

In prima faza, Sigma va lansa in Japonisa si SUA doua obiective cine lens cu zoom (18-35mm T2 și respectiv 50-100mm T2), compatibile cu aparate foto pe montura Canon EF si Sony E, cu o deschidere a diafragmei T2 pe toate focalele.


Apoi, incepand cu 2017, vor intra in scena si 5 obiective fixe(20mm, 24mm,35mm,50mm si 85mm, tote cu T1.5), precum si un nou zoom (24-35mm T2.2).

Preturile nu sunt disponibile inca.
Mai multe detalii vom afla probabil de la Photokina, unde va fi prezenta si o echipa F64, asa ca ramaneti cu ochii pe noi.

[products ids=125029828,125029832,125029834,125029837,125029838,125029840,125029842,125029845]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.