Sony a obținut 5 distincții la Premiile EISA 2016

Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA), cea mai mare organizație editorială și multimedia din Europa, a oferit brandului Sony cinci distincții la ediția din 2016 a premiilor EISA. Comisia EISA evaluează cu atenție o mare varietate de tehnologii, fiind renumită pentru expertiza în recunoașterea calității și inovației.
Premiile sunt:

Cea mai bună cameră foto compactă premium din Europa, în 2016-2017: RX1R II


RX1R II este una dintre cele mai mici camere foto full frame din lume și oferă cea mai bună calitate a imaginii dintre toate camerele compacte Sony. Acest lucru este posibil datorită combinației dintre senzorul full frame de rezoluție ridicată (42.4 MP) și obiectivul cu distanță focală fixă ZEISS Sonnar T* 35mm cu diafragma F2. De asemenea, camera foto dispune de primul filtru optic low-pass variabil din lumei, care oferă o calitate foarte ridicată a imaginii, cu latitudine de culoare extinsă și zgomot foarte redus. Sistemul Fast Hybrid AF cu funcție avansată de detecție a fazei și contrastului garantează imagini foarte clare. Vizorul retractabil XGA OLED Tru-Finderii și ecranul LCD rabatabil oferă libertate maximă în captarea compozițiilor creative.

Cea mai bună cameră foto-video din Europa, în 2016-2017: A7S II


A7S II este instrumentul perfect al profesioniștilor pentru realizarea de filmări video de calitate și de fotografii excelente, în orice condiții de utilizare. Senzorul full frame Exmor CMOS de 12.2 milioane de pixeliiii oferă un nivel maxim de sensibilitate ISO de 409600iv. În plus, funcția high dynamic range, sistemul de stabilizare a imaginii pe 5 axe și posibilitatea de înregistrare internă a filmelor cu rezoluție 4Kv în format full frame cu citire completă a pixelilor garantează videografilor profesioniști faptul că nu vor trebui să mai facă niciun compromis la calitatea imaginii. Funcția Fast Intelligent AF excelează la capitolele viteză și precizie și garantează imagini de o claritate deosebită, chiar și în întuneric.

Cea mai bună cameră compactă pentru prosumatori din Europa, în 2016-2017: A6300


Sony A6300 păstrează design-ul compact și ușor al popularului model A6000, dar include un sistem hibrid de focalizare automată extrem de rapid (0,05 secunde), cu 425 de puncte de detecție AF, funcție 4D de focalizare și urmărire a subiectului, filmare profesională 4K și o carcasă rezistentă la intemperii.
Noul senzor Exmor CMOS de 24.2 milioane de pixelivi oferă o calitate excelentă a imaginii, chiar și în condiții de iluminare scăzută, alături de filmări video de o calitate superioară, în timp ce ecranul rabatabil LCD de 3 inch și 921.000 de puncte și vizorul OLED cu 2,26 milioane de puncte permit urmărirea subiecților care se mișcă rapid, cu până la 11 cadre pe secundă.

Cel mai bun obiectiv pentru camere compacte profesionale din Europa, în 2016-2017: SEL85F14GM


Obiectivul fix SEL85F14GM reprezintă un atu pentru orice fotograf de portrete. Design-ul optic și utilizarea unor lentile avansate îi permit obiectivului să livreze rezoluția extrem de ridicată cerută de camerele foto moderne. Diafragma circulară cu 11 lamele oferă un blur de fundal uniform, în timp ce stratul antireflexie Nano AR minimizează defecte precum lumina difuză și reflexiile (flare si ghosting). Motorul de focalizare SSM cu doi senzori de poziție permite o focalizare automată rapidă și precisă. În plus, obiectivul full frame de 85mm F1.4 GM este rezistent la praf și umezeală.

Cel mai bun player audio HD de mașină din Europa, în 2016-2017: RSX-GS9

eisa
Având o carcasă 1DIN și un buton de comandă rotativ, playerul RSX-GS9 de la Sony are un aspect clasic și autentic, dar la interior acest sistem de înaltă rezoluție audio este un dispozitiv audio de ultimă generație.
Este compatibil pentru redare PCM de până la 192kHz/24-bit pentru diverse dispozitive prin portul USB de tip A și nativ cu standardul DSD de 5.6 MHz printr-un port microUSB pentru playere digitale media de înaltă rezoluție, în timp ce ieșirea optică permite conectarea digitală la un DSP extern. Aplicația originală pentru smartphone „SongPal” de la Sony le permite utilizatorilor să caute melodii cu ușurință și oferă o ajustare rapidă în detaliu a sunetului direct de pe ecranul smartphone-ului, astfel încât acesta poate fi personalizat. Player-ul RSX-GS9 este dotat cu cel mai bun convertor DAC disponibil, un amplificator operațional de înaltă calitate și un ansamblu de circuite avansat, ceea ce garantează o performanță audio impresionantă.
[products ids=125022196,125021006,125024873,125024887]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Preturile afisate ,te lasa fara comentarii .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.