Cu LaCie Rugged la Electric Castle

Combinând viteza, tehnologia și designul, LaCie ne oferă soluția ideală de stocare și accesare a datelor, de oriunde și în deplină siguranță. Cu interfața de USB 3.0 a hard disk-ului LaCie vei putea transfera fișiere video de 700 MB în mai puțin de 7 secunde, vei putea face back-up la poze și sharing de fișiere audio și video cu prietenii cu un timp minim de așteptare. 

Pentru a testa noile HDD-uri, Alin Pandaru l-a luat pe LaCie Rugged cu el la cea de-a patra editie a Electric Castel Festival de la Bontida. A documentat foto si video evenimentul si pentru ca hardul laptopului lui este deja plin, hard disk-ul extern de back-up a fost cea mai buna solutie pentru a avea materialele in siguranta.
 Aveam nevoie de ceva care sa reziste la socuri fara sa-mi fie teama ca voi pierde datele si, la vremea cand am plecat la festival, ma gandeam ca o sa fie nevoie sa reziste si la praf.
LaCie Rugged s-a comportat excelent si n-am avut probleme cu transferul datelor de dintr-o parte in alta. Conexiunea USB 3.0 asigura o rapiditate de lucru foate buna, iar carcasa de protectie din cauciuc ofera o siguranta sporita si in conditii neprielnice.
Cred ca pentru un fotograf sau videograf de eveniment e numai bun, indiferent de vreme. Iar review-ul meu complet poate fi citit aici.
blog LaCie

Echipa F64 va invita sa descoperiti noua gama LaCie pe site-ul F64 AICI.
[products ids=125027497,125027500,125027492,125027495]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *