Noul Canon PowerShot SX620 HS a fost lansat

Canon lansează astăzi modelul PowerShot SX620 HS, o cameră foto compactă cu superzoom, construită pentru a vă aduce mai aproape de acțiune, datorită noului zoom optic 25x.
Această cameră foto este perfectă pentru a surprinde momente importante, datorită senzorului CMOS de 20,2 megapixeli și procesorului DIGIC 4+.
Dispunând de o gamă unică de efecte creative, modelul PowerShot SX620 HS vă ajută să vă dezvoltați latura creativă și va ofera posibilitatea de a va conecta  wireleless cu ușurință.
Calitate în buzunar și zoom la îndemână
Modelul PowerShot SX620 HS impresionează datorită noului său obiectiv ultra-superangular și zoom-ului optic 25x – care se poate extinde cu încă 50x prin tehnologia ZoomPlus. Când fotografiați în mişcare, funcția de Stabilizare Inteligentă a Imaginii cu opt moduri se adaptează practic oricărui scenariu.
Filmare instantanee
Modelul PowerShot SX620 HS vă oferă libertatea de a filma Full HD, ca să puteți retrăi mereu momentele deosebite din viaţa voastră. Sistemul Dynamic IS (de stabilizare dinamică a imaginii) vă oferă stabilitate vizuală în fiecare cadru, menținându-vă imaginile clare, chiar și la zoom mare sau la filmarea cu camera ținută în mână. Funcția Story Highlights combină fotografiile și videoclipurile dvs., creând cadre pline de viaţă ale momentelor de familie sau din vacanțe.
Îți exersezi creativitatea și ești mereu conectat
Funcția Creative Shot adaugă efecte și filtre stilistice – precum Fish-eye Effect si Miniature Effect – fotografiilor dvs., pentru a le da o notă artistică, oferindu-vă cinciversiuni separate alături de imaginea originală și construindu-vă o colecție proprie de fotografii interesante pe care le puteți păstra de-a lungul timpului.
Fie că sunteți în vacanță sau exploraţi oraşul, vă puteți împărtăși ușor fotografiile cu cei dragi, conectându-vă rapid la dispozitive inteligente prin Dynamic NFC și transferând fotografiile prin aplicația Camera Connect – sau le puteți stoca direct în cloud, prin servicii precum irista de la Canon, prin intermediul Wi-Fi.
Pentru încărcări directe și noi metode de distribuire, modelul PowerShot SX620 HS este compatibil și cu Canon Connect Station CS100.
Specificații-cheie ale modelului PowerShot SX620 HS:

  • Cameră foto mică, cu un zoom puternic, pe care o puteți lua oriunde
  • Este simplu să vă conectați, să distribuiți și să fotografiați telecomandat, prin Wi-Fi & NFC
  • Creați filme Full HD impresionante, cu o simplă atingere de buton
  • Surprindeți fără efort calitatea pe care o merită amintirile dvs.

Jucați-vă și dezvoltaţi-vă propria creativitate!
[products ids=125027168]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.