Canon prezintă modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon lansează astăzi obiectivul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, un nou obiectiv macro pentru camerele foto din seria EOS M.
Compact și ușor, obiectivul oferă performanţe macro fără precedent și include primul bliț Macro Lite încorporat din lume, pentru înlăturarea umbrelor fotografice. Fiind un model de top în clasa sa, are capacitatea de a focaliza subiecți la o distanță de 15 mm și cântărește doar 130 g, lucru care face din Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM cel mai ușor obiectiv macro din lume dedicat aparatelor foto mirrorless.
Fie că fotografiați felul preferat de mâncare pentru a-l distribui pe Instagram™, sau detaliile minunate ale unei flori de primăvară, obiectivul este perfect pentru a surprinde detalii și culori complexe.
Blițul Macro Lite dedicat vă permite să apropiați obiectivul atât cât este nevoie, fără a face compromisuri în privința luminii. Folosit pentru a ilumina de aproape obiecte mici, acesta poate fi controlat printr-un comutator, permițându-vă să schimbați intensitatea și direcția luminii de pe una sau chiar de pe ambele părți ale blițului Macro Lite, pentru a crea o iluminare dramatică, în timp ce design-ul reduce umbrele proiectate de către camera foto și obiectiv.
Măriți fiecare detaliu
Obiectivul poate focaliza până la distanța de 15 mm, pentru a vă ajuta să vă apropiați și mai mult de subiect, să-i surprindeți complexitatea sau să măriți fiecare detaliu.
Stabilizatorul de Imagine Canon vă oferă rezultate clare și fără blur, iar în combinație cu tehnologia Hybrid IS corectează și tremurul angular al camerei foto, care apare de obicei la fotografierea macro.
Modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este primul obiectiv autofocus din lume capabil să focalizeze atât la infinit, cât și la grosisment de 1.2x.
În afară de performanța macro de excepție, modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM include o diafragmă circulară cu șapte lamele, pentru un blur fin al fundalului.
Puteți obține și videoclipuri clare și fără întreruperi, datorită focalizării silențioase a sistemului STM al obiectivului, care vă permite să schimbați punctul de focalizare și să vă deplasați fără a mai avea grija întreruperilor cauzate de zgomot.
Pentru a vă ajuta să profitați din plin de capacităţile vitezei de autofocalizare atunci când filmaţi cu o cameră EOS M3 sau EOS M10 având montat obiectivul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, o actualizare de firmware va fi disponibilă de la sfârșitul lunii mai.
Caracteristicile-cheie ale modelului Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM:

  • Fotografii macro superbe cu ajutorul blițului Macro Lite încorporat
  • Vă puteți apropia și mai mult, pentru a curpinde cele mai mici detalii
  • Imagini clare ca un vârf de ac, datorită sistemului Hybrid IS și design-ului unic
  • Design stilat și compact, perfect potrivit seriei EOS M
  • Înregistrare facilă de videoclipuri fără întreruperi

[products ids=125027169]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.