Tamron 45mm f1.8 SP VC – un review sincer

Postat de: F64 F64

Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD face parte din noua generatie de obiective Tamron SP (Super Performance) care sunt concepute pentru a furniza un nivel de rezolutie exceptionala, pe masura senzorilor foto de generatie recenta, care au densitate de pixeli foarte mare.

Pentru a asigura performante optice maxime, Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD are o constructie optica avansata, care include doua elemente asferice si un element cu dispersie scazuta pentru a corecta eficient aberatiile cromatice, la care se adauga tratamentele antireflex eBAND si BBAR. Obiectivul este echipat custabilizare optica VC (Vibration Compensation) si motor de focalizare USD (Ultrasonic Silent Drive).

Alin Stefan de la GhidulDSRL.ro a avut ocazia sa il testeze si i-a facut un review cat se poate de sincer:

In anul 2015 producatorul de obiective Tamron a lansat primele sale lentile fixe: este vorba despre Tamron 35 mm f1.8 VC si Tamron 45 mm f1.8 VC, din seria Super Performance. De curand am avut ocazia sa pun mana pe varianta 45 mm pentru o saptamana de teste. Am ales aceasta focala pentru a face o comparatie cu actualul meu Sigma 50 mm f1.4 Art. Interesant este ca noul 45 mm f1.8 vine cu sistem de stabilizare de tip VC ( Vibration Compensation ), ceea ce ofera un avantaj major comparativ cu Sigma. Formula optica este formata din 10 elemente alaturi de o diafragma cu 9 lamele rotunjite. Noul obiectiv are parte de o constructie rezistenta la apa si praf, alaturi de o garnitura de etansare a monturii.

Tamron 45mm f/1.8

Review-ul complet poate fi citit AICI. Iar obiectivul este disponibil pentru achizitie pentru monturile Nikon/Canon AICI.


Produse folositetest - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top