F64 cauta fotograful oficial "My Fair Lady"

Cand a fost ultima data cand ai avut ocazia sa fotografiezi de aproape repetitiile unui spectacol de mare anvergura? Sa fii in spatele scenei, alaturi de actori si echipa de productie, si sa surprinzi cele mai intime si speciale momente din timpul pregatirilor?
F64 si Grand Cinema & More vor sa iti ofere aceasta oportunitate prin concursul “Fotograful oficial pentru musicalul perfect”, in perioada 11 aprilie – 19 mai ce are ca tematica surprinderea cadrelor care să rezume cel mai bine atmosfera și specificul musicalului ”My Fair Lady”, produs si organizat de Grand Cinema & More.
Perioada și etapele de desfășurare a concursului
Etapa 1: Completarea formularului de inscriere cu link direct catre portofoliu și programarea pentru una dintre repetițiile spectacolului, conform regulamentului (11 – 20 aprilie 2016)
Fiecare participant la Concurs trebuie sa isi aleaga, conform calendarului disponibil in formularul de inscriere, una dintre zilele de repetitii din perioada 20.04.2016 – 27.04.2016, intre orele 10:00 – 21:00. Dupa alegerea zilei de repetitii, Organizatorul va contacta Participantul inscris pentru confirmare.
Ziua aleasa este singura zi pe care o vor avea la dispozitie pentru a face fotografiile necesare pentru a se inscrie in concurs.
Etapa 2: Realizarea de fotografii in timpul repetitiilor si înscrierea fotografiilor in concurs, pe platforma de concurs de AICI (20 – 27 aprilie 2016)
Se pot inscrie in concurs maxim 5 fotografii pentru fiecare participant. Acestea pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturatie, vibrance, color balance etc.), nu se accepta însă colajele.
Etapa 3: Vizualizarea si promovarea fotografiilor de catre fanii F64, pe platforma de concurs de AICI(28 aprilie – 11 mai 2016)
30% din nota finala va fi data de numarul de vizualizari ale pozelor inscrise in concurs, de aceea va incurajam cu drag sa le promovati pe retelele sociale pentru ca toti prietenii sa le poata admira.
Etapa 4: Jurizarea fotografiilor de catre 1 membru F64 si 1 membru Grand Cinema & More, conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare, emotie, poveste etc (12– 18 mai 2016)
Toate fotografiile inscrise în concurs vor fi jurizate, iar castigatorul va fi ales, in procent de 70%, pe baza votului juriului si 30% in functie de numarul de vizualizari ale fotografiei pe platforma. In plus, reamintim ca fiecare participant poate castiga un singur premiu. 
Etapa 5: Anuntarea castigatorilor pe pagina de Facebook F64 si pe blog (19 mai 2016)
Castigatorul locului I este numit si “Fotograful oficial My Fair Lady” si va fi prezent la spectacolul din data de 26 mai 2016 in vederea realizarii fotografiilor oficiale. Fotografiile realizate vor fi folosite ulterior (cu credite) de catre Organizator pentru realizarea materialelor promotionale pentru spectacolul “My Fair Lady” . In plus, va avea sansa de a acorda un interviu pentru blogul F64, in care sa isi prezinte pasiunea pentru fotografie si activitatea din domeniu.
Premiile concursului
Premiul I: 800 de euro + Canon Selphy CP-910 Neagră – Wi-Fi imprimantă foto si titulatura de ”Fotograf oficial al spectacolului”
Premiul II: 400 de euro + Canon Selphy CP-910 Neagră – Wi-Fi imprimantă foto
Premiul III: 300 de euro + + Canon Selphy CP-910 Neagră – Wi-Fi imprimantă foto
Regulamentul oficial al concursului poate fi gasit AICI. Iar anexa cu detalii suplimentare este AICI.
Va dorim mult, mult succes tuturor! Sa o surprindem in fotografii pe “My Fair Lady” 🙂
UPDATE

Dragilor, echipele F64 si Grand Cinema & More au jurizat si s-au bucurat de minunatele fotografii realizate de toti participanti la concurs 🙂 Dupa cum am promis clasamentul final a fost alcatuit din 70% nota juriului si 30% numarul de vizualizari!
 
Astfel marii castigatori sunt:
 
Miluță Flueraș – 800 de euro, o imprimantă Canon Selphy și titlul de Fotograf Oficial al musicalului “My Fair Lady”
mirror-dissolution-fix-26976
 
Laura Stoica – 400 de euro + o imprimantă Canon Selphy
in-lumea-lor-26990
 
Andrei Gîndac – 300 de euro + o imprimantă Canon Selphy
togetherness-27003
 
Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm la spectacol 🙂

Alți fotografi au mai citit și:

9 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.