F64 plantează 100 de copaci. Implică-te și tu!

Postat de: F64 F64

Copacii sunt sursă de oxigen, curăță pământul și aerul, controlează poluarea fonică și reduc efectele inundațiilor. Copacii țin umbră și răcoare, sunt scut pentru vânt și absorb carbonul. Iar lista, desigur, poate continua.

Sunt N motive pentru a planta un copac, iar F64 a decis să se implice într-o astfel de activitate alături de Asociația MaiMultVerde.

Plantăm 100 de copaci și tu poți pune umărul la asta!

În cadrul campaniei dedicate Mărțișorului, din perioada 24 februarie – 8 martie 2016, ne-am dorit să facem și un cadou naturii. Cu alte cuvinte, am pornit mini-campania Plantezi și Fotografiezi :). Astfel, o parte din echipa F64 va merge să planteze, în toamna anului 2016, cei 100 de copaci și îți va arăta și ție efectele contribuției noastre, într-un reportaj foto-video pe blogul nostru.

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, care sa poată să fie surprinse cu ajutor echipamentelor foto-video de la F64. Astfel, contribuim împreună la o natură fotogenică!

Toți fanii F64 care doresc să se implice și să planteze copaci, sunt rugați să se înscrie-te la newsletter-ul MMV prin care vor fi anunțati când vor avea loc plantările. Mai multe detalii se pot afla din pagina de Voluntariat a asociației.

Despre MaiMultVerde

Asociatia MaiMultVerde este o organizație neguvernamentală, nonprofit și de protectie a mediului, fondată în 2008, care are misiunea de a construi o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România.

Cu siguranță ai mai auzit de ei și de activitățile de plantare care răspund nevoilor din diversele comunități locale. Alături de ei, te așteptăm să mărim numărul copacilor din România cu 100, plănuind totodată și alte activități. Implică-te și tu!test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top