Un nou duo de forță – Canon PowerShot G7 X Mk II

Tot astăzi, Canon dezvăluie modelul Canon PowerShot G7 X Mark II, o cameră foto compactă puternică, ce oferă cu fiecare declanșare un nivel de control și o calitate a imaginii nemaiîntâlnite până acum. Pornind de la aclamatul model PowerShot G7 X, PowerShot G7 X Mark II este prima cameră foto care include noul procesor DIGIC 7 de la Canon.
Dispunând și de un senzor CMOS de 1inch de 20,1 megapixeli și cu un obiectiv cu zoom optic de 4,2x, camera foto este perfectă pentru surprinderea fotografiilor și videoclipurilor care merită distribuite, imprimate și afișate, fără a mai fi nevoie de filtre sau editare ulterioara amănunțită
Modelul PowerShot G7 X Mark II îmbină o performanță nemaipomenită cu un corp compact – a fost conceput ergonomic pentru a se potrivi esteticii seriei PowerShot G, oferind în același timp o manevrare intuitivă și acces imediat la butoanele pe care le folosiți cel mai mult. Cu sistem opticCanon de precizie, o viteză fulgerătoare, control manual deplin și conectivitate îmbunătățită, camera foto PowerShot G7 X Mark II este un model pentru oricine își dorește să preia controlul și să fotografieze în propriul stil.
camera compacta performanta
Putere  cu DIGIC 7
Procesorul de generație următoare de la Canon, DIGIC 7, adaugă o putere de procesare a imaginii sensibil îmbunătățită, și permite viteze de AF super rapide, precum și fotografiere continuă RAW la 8 cadre pe secundă, reducând zgomotul și ajutându-vă să surprindeți chiar și cele mai trecătoare momente. Pentru o declanșare sigură și sensibilă, sistemul îmbunătățit de detectare a subiecților asigură focalizarea acestora chiar dacă saturația și contrastul sunt mici. Funcția Auto Lighting Optimizer, similară camerelor foto EOS, îmbunătățește la rândul ei contrastul, oferind o corecție naturală și menținând în același timp echilibrul expunerii.
Fie că fotografiați peisaje la răsărit de soare sau un oraș la apus, camera foto vă asigură o performanță îmbunătățită în condiții de luminozitate scăzută. Îmbinat cu obiectivul luminos f/1.8-2.8, senzorul CMOS de 1 inch și noile capabilități ale procesorului DIGIC 7 vă oferă o mai mare flexibilitate pentru fotografierea în cele mai grele  condiții, și chiar la zoom maxim.
Când fotografiați din mers, fără timp de repaus, stabilizatorul optic de imagine îmbunătățit cu tehnologia Dual Sensing IS reduce semnificativ tremurul camerei foto, și vă ajută sa contracarați impactul mișcării mâinii și corpului, pentru a obține imagini clare, fără trepied.
Preluați complet controlul și fiți creativi
Inelul de control al obiectivului de pe PowerShot G7 X Mark II vă oferă acces personalizabil la cele mai importante setări, cu o funcție duală ce trece de la acțiunea lină la cea în trepte, perfectă atât pentru setările precum diafragma, viteza declanșatorului și ISO, cât și pentru modificări mai lineare, precum focalizarea. Pentru o focalizare precisă, funcția MF Peaking evidențiază imediat obiectul focalizat, vizibil instantaneu pe ecranul touch înclinabil.
Prin intermediul fotografierii RAW pe 14 biți puteți surprinde nuanțe de culoare în timp ce fotografiați. Pentru a reduce la minimum post-editarea, funcția Pictures Style oferă presetări de culoare potrivite stilului dvs. și scenei pe care o imortalizați. Profilele Picture Style sunt personalizabile și pot fi folosite în întreaga gamă DSLR EOS, permițându-vă să mențineți constante aspectul și senzația în fiecare fotografie, indiferent de ce reprezintă aceasta.
Canon PowerShot G7 X Mark II (1)
Perfecționarea filmării
Regizorii în devenire pot avea incredere în noul PowerShot G7 X Mark II pentru a surprinde filme Full HD de o claritate impresionantă. Controlul manual deplin vă oferă acces la fiecare setare de expunere, permițându-vă să compuneți și să personalizați fiecare filmare după stilul dvs. Surprinderea detaliilor pe film este simplificată datorită urmăririi îmbunătățite a subiectului cu DIGIC 7, ce surprinde totul, de la expresii faciale trecătoare la mișcări bruște. Funcția Canon Dynamic Image Stabilisation funcționează în tandem cu Auto Level pentru a corecta automat tremurul camerei pe cinci axe, asigurându-vă scene stabile și un orizont drept, chiar și atunci când filmați din mers sau din unghiuri neobișnuite. Pentru a surprinde acțiunea rapidă pe o perioadă mai mare de timp, camera include modul Time-Lapse Movie, care creează videoclipuri unice pe repede înainte.
Fotografiați, partajați și rămâneți conectați
Camera foto dispune de o gamă largă de funcții de conectivitate, accesibile imediat prin intermediul butonului Wi-Fi, în timp ce funcția Dynamic NFC vă permite să vă conectați cu o singură atingere la dispozitivele inteligente, inclusiv la Canon Connect Station CS100. Niciodată n-a fost mai simplu să partajați și să faceți back-up în cloud, întrucât funcția Image Sync vă face automat back-up de fișiere online. Imaginile dvs. pot fi partajate și pe serviciul irista de la Canon, unde dispuneți de mai mult spațiu de stocare pentru fotografiile de înaltă calitate, precum și de posibilitatea de a crea galerii foto ce pot fi partajate cu prietenii din toată lumea. Când sunteți gata să vă partajați fotografiile, procesarea RAW încorporată vă permite să alegeți formatul pentru output și să editați imaginile din mers, direct de pe camera foto, păstrând în același timp și originalul la intreaga rezoluție.
Canon PowerShot G7 X Mark II (2)
Funcțiile-cheie ale modelului Canon PowerShot G7 X Mark II:

  • Calitate profesionala a imaginii, în orice lumină – în buzunarul dvs.
  • La fel de bună la filmat Full HD pe cât este la fotografiat
  • Partajați-vă creațiile minunate cu restul lumii
  • Preluați controlul, simplu
  • Construită pentru creativitate fără efort

[products ids=125025460]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.