LUMIX DMC-TZ80 – O nouă perspectivă pentru fotografia de călătorie

Noua cameră Panasonic pentru călătorii cu transfocare, combină zoom-ul 30x cu performanţa 4K
Panasonic a prezentat un nou produs care se adaugă gamei sale de camere cu zoom destinate călătoriilor, LUMIX DMC-TZ80. Datorită construcţiei compacte şi robuste, camera poate încăpea cu uşurinţă într-un buzunar, iar greutatea acesteia, de sub 300 de grame, nu va reprezenta deloc o problemă atunci când veţi pleca într-o nouă călătorie plină de aventuri.
Noulmodel TZ reuşeşte să combine performanţe incredibile cu o gamă de funcţii utile într-un ansamblu uşor. Un senzor de 18 megapixeli este ideal pentru realizarea de fotografii de înaltă calitate în orice condiţii, iar datorită funcțiilor 4K, amintirile dumneavoastră preferate din călătorii pot fi înregistrate cu detalii uimitoare. În plus, camera LUMIX DMC-TZ80 este prevăzută cu un obiectiv LEICA cu zoom 30x, astfel încât nu veţi rata realizarea unor fotografii de vacanţă excelente.
Culoare, claritate şi un zoom puternic
Camera este prevăzută cu un senzor MOS de 18 megapixeli, de înaltă sensibilitate, care vă permite să capturaţi chiar și cele mai fine detalii ale călătoriilor dumneavoastră. Indiferent dacă realizaţi fotografii pe o plajă însorită sau în timpul unei cine romantice la lumina lumânărilor, performanţa excepţională a camerei LUMIX DMC-TZ80 la lumină slabă vă asigură imagini clare, precise şi realiste, cu un zgomot minim. Senzorul se combină cu puternicul Venus Engine pentru reproducerea unor culori uluitoare, fidele compoziţiei capturate prin obiectiv.
Capabilitatea optică uluitoare a camerei LUMIX DMC-TZ80 se bazează pe un obiectiv LEICA avansat, cu zoom 30x (24-720mm), obţinându-se performanţe incredibile pentru un corp atât de compact. Camera vă permite să vă apropiaţi de acţiune fără a deranja subiectul – este perfectă pentru a realiza fotografii şi imagini video ale animalelor sălbatice sau cadre mai naturale ale prietenilor şi membrilor familiei.


Capturaţi acele momente perfecte cu tehnologia uluitoare 4K
Funcțiile video 4K a camerei LUMIX DMC-TZ80 vă permite să înregistraţi la cea mai înaltă calitate şi să retrăiţi apoi toate acele momente speciale. Având o rezoluţie de patru ori mai mare decât Full HD, imaginile video reproduc culorile şi detaliile uluitoare ale fiecărei scene, oferind o experienţă care este întrecută doar de trăirea efectivă a acelor momente. Camera oferă o înregistrare video fluidă, de înaltă calitate, în 4K, la 3840 x 2160 şi 25 fps, în formatul MP4, precum şi imagini video 50p, la 1920 x 1080, de înaltă rezoluţie, Full HD, în formatul AVCHD.
Panasonic a utilizat tehnologia 4K şi pentru a vă ajuta duceţi precizia fotografiei la un nivel cu totul nou. Pentru prima dată la o cameră destinată călătoriilor, funcţia Panasonic 4K Photo vă permite să extrageţi o imagine statică de 8 megapixeli dintr-o imagine video 4K (la 30 fps) cu o precizie uimitoare. Funcţia oferă soluţia perfectă pentru capturarea momentelor rapide, indiferent dacă este vorba despre cronometrarea copiilor care sar într-o piscină sau înregistrarea unui delfin care sare din valuri.
LUMIX DMC-TZ80
O altă nouă adăugire la gama LUMIX TZ o reprezintă funcţia Post-Focus, care vă permite să selectaţi punctul de focalizare al imaginii dumneavoastră, chiar și după ce aţi realizat fotografia. Caracteristica incredibilă de autofocalizare a camerei LUMIX DMC-TZ80 calculează distanţa dintre cameră şi subiect, capturând la focalizarea optimă 49 de zone individuale în fiecare cadru. După ce aţi realizat fotografia, trebuie doar să selectaţi zona precisă pe care doriţi să o focalizaţi – de exemplu, familia dumneavoastră în prim-plan sau peisajul uluitor din spatele acesteia. În plus, cu ajutorul opţiunii de a exporta mai multe fotografii dintr-o singură imagine, nu va trebuie niciodată să alegeţi între două variante.
Perfecţionaţi-vă aptitudinile fotografice
Dacă doriţi să vă dezvoltaţi aptitudinile fotografice, camera LUMIX DMC-TZ80 este prevăzută cu setări manuale complexe şi uşor de utilizat. Un inel de control dedicat asigură controlul complet al unor parametri precum zoom-ul, apertura şi timpul de expunere, permiţându-vă să vă concentraţi pe obţinerea imaginii perfecte. În mod similar, un ecran tactil de 3 inch (7,6 cm) şi 1040 K pixeli face ca navigarea prin meniuri şi selectarea setării dumneavoastră preferate să fie incredibil de rapide şi uşoare, chiar şi în lumină solară puternică.
Partajaţi-vă amintirile
După ce aţi selectat instantaneele de concediu preferate pe ecranul camerei LUMIX DMC-TZ80, le puteţi partaja cu prietenii şi familia prin simpla apăsare a unui buton. Trebuie doar să vă conectaţi la un smartphone sau la o tabletă pentru a partaja imaginile dumneavoastră pe reţelele de socializare, pentru a le ataşa la un e-mail sau pentru a le vizualiza de la distanţă pe un ecran mai mare.
camera foto compacta
Funcţii suplimentare:

  •  Vizor electronic cu 1.166k pixeli, de 0,2 inch
  • Senzor MOS de înaltă sensibilitate, de 1/2,3”
  • Stabilizare optică hibridă pe 5 axe
  • Focalizare automată prin contrast, cu tehnologie DFD
  • Mod de fotografiere în rafală la 10 fps (la rezoluţie completă, 5 fps cu focalizare automată)
  • Focalizare automată cu urmărire faţă/ochi
  • Control complet wireless şi înregistrare prin aplicația Panasonic Image

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.