Olympus PEN-F: Performanţă de top într-un design elegant

Astăzi, 27 ianuarie 2016, Olympus a anunțat o cameră cu performanţe de top, cu materiale şi finisaje de cea mai înaltă calitate, cu o eleganţă fără precedent. PEN-F este un produs realizat cu măiestrie, un simbol în devenire.
Creatorii noului Olympus PEN-F au regândit toate elementele, îmbunătăţind performanţele optice excepţionale, combinând elementele tradiţionale cu designul contemporan şi inovaţia autentică ce asigură camerei cea mai atractivă calitate: intuiţia.
Design
Iubitorii designului pur vor descoperi că PEN-F este tipul de cameră foto pe care vei dori să o utilizezi tot timpul. Proiectanţii acesteia au lucrat îndelung pentru ca rezultatul să se simtă la fel de bine precum arată, camera neavând niciun şurub vizibil. Este un produs de colecţie, foarte atractiv pentru iubitorii de gadgeturi, cu o poveste care merge mult mai departe.


Format
Un astfel de produs apare o dată la o generaţie şi va fi atractiv pentru persoanele pasionate de fotografie, cu o percepţie vizuală superioară. Noul model PEN-F este o cameră mirorrless cu obiective interschimbabile, la fel ca şi celelalte camere din seria PEN. Este construită pe formatul Micro Four Thirds – ceea ce înseamnă că este mai compactă şi mai uşoară decât camerele DSLR, oferind o calitate similară.
olympus
Stil
Puţine camere din această categorie oferă utilizatorilor aspectul deosebit, clasic urban, şi precizia unui vizor electronic integrat de înaltă calitate. Vizorul PEN-F, cu asistenţă la focalizare şi un monitor OLED mare de înaltă definiţie, permite vizualizarea în timp real a efectului tuturor modificărilor de setări folosind opţiunile creative şi butoanele integrate.
Noul buton creativ
Cel mai mare buton metalic circular din partea superioară a camerei PEN-F oferă acces instant la patru funcţii creative, dintre care unele noi în această categorie. În plus faţă de cele 14 Filtre Art, utilizatorul are posibilitatea modificării setărilor de culoare din Colour Profile Control, Monochrome Profile Control şi Colour Creator. Monochrome Profile Control permite ajustarea curbei de gradaţie a tonului, granulaţia filmului şi nuanţarea. Un comutator din spatele butonului circular permite accesul instant la opţiunile favorite – fără conectarea la un computer, printr-o simplă mişcare a degetului mare.
Cel mai bun timp de raspuns din lume*
Utilizatorii PEN-F vor beneficia de viteza mare de reacţie a camerei, aceasta având cel mai scurt timp din categorie între momentul apăsării butonului şi cel al declanşării. Focalizarea automată este, de asemenea, extrem de rapidă, datorită funcţiei Eye Detect AF şi a panoului tactil pentru selectarea punctului de focalizare.
(*Din decembrie 2015, dintre camerele cu obiective interschimbabile din piaţă – inclusiv SLR. Conform condiţiilor de testare proprii Olympus.)
Calitatea imaginii
Inovaţiile şi aspectul atractiv nu ar fi suficiente dacă PEN-F nu ar excela şi la calitatea imaginii şi portabilitate. La aceste capitole Olympus este un competitor redutabil. Integrând cele mai recente tehnologii pentru senzor şi procesarea imaginii, este o cameră care va împlini cu adevărat aşteptările utilizatorilor.
Conectivitate
PEN-F permite încărcarea imaginilor prin Wi-Fi, simplificând postarea online a lucrărilor prin aplicaţia gratuită OI.Share.
Desigur, PEN-F este compatibil cu o gamă largă de accesorii dedicate Olympus şi cu unele obiective M.ZUIKO, inclusiv gama profesională M.ZUIKO PRO.

Camera va fi disponibilă în variantele negru şi argintiu, de la începutul lunii martie 2016.
Accesorii recomandate

  • Curea de umăr din piele naturală – calitatea şi fineţea materialelor sunt parte esenţială din experienţa PEN-F, iar accesoriile din piele subliniază acest fapt.
  • Material din piele naturală, care protejează atât camera, cât şi obiectivul de rezervă.
  • Geantă din piele naturală. Designul mereu la modă şi măiestria execuţiei genţii de tip curier se asortează cu PEN-F.
  • Aplicaţia OI.Share v2.6 pentru smartphone. Pentru conectare simplă şi distribuirea imaginilor prin Wi-Fi.
  • Husă pentru corpul camerei. Un mod elegant de a proteja camera de eventuale lovituri şi zgârieturi.
  • Grip L Metalic. Extinde suprafaţa camerei pentru o prindere mai fermă la fotografierea scenelor urbane dinamice.

Specificaţiile produsului pot fi modificate fără o notificare în prealabil. Vă rugăm să verificaţi pagina http://www.olympus.ro pentru cele mai recente specificaţii.
[products ids=125024605,125024608,125024609]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.