Canon lansează noi modele IXUS, PowerShot, Legria și Selphy

Canon își extinde seria IXUS de camere foto compacte prin lansarea noilor modele IXUS 285 HS, IXUS 180 și IXUS 175. Ideale atunci când sunteți pe drum, și construite pentru a se adapta la orice situație de fotografiere, cele mai subțiri camere foto compacte de la Canon îmbină calitatea impresionantă a fotografiilor și videoclipurilor cu funcțiile creative unice și conectivitatea îmbunătățită, pentru a vă permite să surprindeți momentele importante într-o clipă. Iar imortalizarea amintirilor este mai ușoară acum cu noua imprimantă foto SELPHY CP1200.


Faceți zoom acțiunii
Veți fi gata pentru orice subiect cu noile modele IXUS 285 HS, IXUS 175 și IXUS 180. Toate cele trei modele au obiective impresionante, ultra-grandangulare, și zoom optic de 8x, 10x și 12x – acesta poate fi extins și mai mult prin ZoomPlus, pentru a fotografia de și mai aproape, la o calitate optimă. Funcția Auto Zoom vă permite să vă concentrați pe surprinderea momentelor speciale, făcând un zoom inteligent care vă compune imaginea în funcție de câte persoane se află în cadru.  Toate cele trei modele noi dispun de un buton dedicat pentru Înregistrare Film, ca să puteți înregistra cu ușurință videoclipuri uimitoare prin atingerea unui singur buton. Modelele IXUS 285 HS și IXUS 180 au, in plus, și tehnologie de Stabilizare Inteligentă a Imaginii, care se adaptează constant scenei, pentru a vă oferi cele mai bune imagini și filme, chiar și în deplasare.
Explorați-vă creativitatea la o calitate uluitoare
Dați frau liber creativitații cu modul Creative Shot al modelului IXUS 285 HS – printr-o simplă apăsare a declanșatorului sunt aplicate automat cinci filtre unice extra, perfecte pentru a vă surprinde prietenii și familia cu rezultate artistice și ușor de partajat. Cu modelul IXUS 285 HS nu mai este nevoie nici de post-procesare, funcția Story Highlights permițându-vă să retrăiți amintirile direct din palmă, prin crearea automată a unui film cu principalele momente, folosind videoclipuri cu persoanele alese sau din data selectată.
Noua gamă IXUS vă permite o fotografiere facilă a momenteleor speciale. Echipate cu cea mai bună tehnologie de imagistică de la Canon, modelul IXUS 285 HS include un senzor CMOS de 20,2 megapixeli, în timp ce modelele IXUS 180 și IXUS 175 au senzori de 20 de megapixeli. Îmbinând sezorul cu un procesor avansat DIGIC 4+, fiecare cameră foto oferă o calitate impresionantă a imaginii și un răspuns ultra-rapid, dând viață amintirilor dumneavoastră. Perfect pentru fotografierea pe lumină scăzută, sistemul HS al modelului IXUS 285 HS vă oferă încredere chiar și în cele mai dificile condiții de luminozitate.
Partajați-vă imaginile cu prietenii
Este simplu să vă împărtășiți amintirile, datorită funcționalităților de Wi-Fi și Dynamic NFC ale gamei IXUS. Printr-o simplă atingere de buton sau de ecran puteți începe conectarea cu un smartphone compatibil sau un dispozitiv de stocare, precum Canon CS100. Puteți chiar să vă încărcați creațiile direct pe rețelele de socializare sau să faceți fără efort un back-up de fotografii și videoclipuri pe irista, platforma avansată din cloud a Canon pentru managementul imaginilor.
Funcțiile-cheie ale modelului IXUS 285 HS:

  • Un model IXUS subțire, portabil și ușor de folosit
  • Filme Full HD superbe, la o atingere de buton distanță
  • Conectare, partajare și fotografiere facile de la distanță
  • Bucurați-vă de calitatea pe care o merită amintirile dumneavoastră
  • Jucați-vă și experimentați cu propria creativitate
  • Funcțiile-cheie ale modelului IXUS 180:
  • Un model IXUS subțire, portabil și ușor de folosit
  • Filme HD superbe, la o atingere de buton distanță
  • Conectare, partajare și fotografiere facile de la distanță
  • Bucurați-vă de rezultate uluitoare pentru orice moment deosebit
  • Creativitate la îndemână, cu ușurința point and shoot

Funcțiile-cheie ale modelului IXUS 175:

  • Un model IXUS subțire, portabil și ușor de folosit
  • Filme HD superbe, la o atingere de buton distanță
  • Bucurați-vă de rezultate uimitoare când imortalizați cele mai bune momente
  • Faceți fotografii minunate cu ușurința point and shoot
  • Distrați-vă și experimentați cu propria creativitate

Canon SELPHY CP1200: Imprimare portabilă

Canon SELPHY CP1200
Este simplu să creați amintiri de durată, imprimând acasă sau de pe drum cu noua imprimantă SELPHY CP1200. Modelul vă oferă o conectivitate simplă, prin funcțiile Wi-Fi și AirPrint, care vă permit imprimarea de pe smartphone-uri, tablete și camere foto compatibile – și veți obține, în mai puțin de un minut, imagini imprimate la calitate de laborator. Prin intermediul tehnologiei Dye-sub aveți de ales din patru tipuri de finisaj, fără a fi nevoie să schimbați tipul de hârtie de imprimare. Descătușați-vă amintirile de pe camera foto și smartphone în moduri creative precum imprimările pătrate, mini și de dimensiunile unui card de credit, sau pe abțibilduri – totul într-un timp ultra-scurt. Folosind acumulatorul opțional de înaltă capacitate puteți imprima până la 54 de fotografii de pe drum.
Funcțiile-cheie ale modelului SELPHY CP1200:

  • Imprimare rapidă și ușoară de pe dispozitivul dumneavoastră mobil
  • Amintiri de-o viață, prin imprimări durabile, la calitate de laborator
  • Creativitate simplă și control fără efort
  • Imprimantă foto compactă, stilată și portabilă
  • Finisaje selectabile chiar și pe hârtie fotografică standard

Tot astăzi intră în joc și două noi camere foto compacte bridge– modelele PowerShot SX540 HS și PowerShot SX420 IS. Modelul PowerShot SX540 HS se laudă cu incredibile capabilități în condiții de luminozitate scăzută și un control creativ deplin, prin care să se folosească din plin de puternicul său zoom optic 50x și de obiectivul ultra-grandangular. Modelul PowerShot SX420 IS oferă un obiectiv impresionant cu zoom 42x, un senzor CMOS de 20 de megapixeli alături de
un procesor DIGIC 4+, o gamă de funcții creative automate și simple, precum și partajare facilă prin Wi-Fi și Dynamic NFC.

Putere superzoom, calitate remarcabilă – modelul PowerShot SX540 HS

Canon PowerShot SX540 HS
Modelul PowerShot SX540 HS are puterea unui procesor DIGIC 6 și a unui senzor CMOS de 20,3 megapixeli, pentru ca toate amintirile dvs. să poată fi surprinse cu o claritate incredibilă. Senzorul de înaltă sensibilitate vă oferă fotografii minunate în condiții de luminozitate scăzută, iar zoom-ul optic de 50x vă permite să vă apropiați de acțiune și să surprindeți detalii complexe. Prin funcția ZoomPlus vă puteți dubla digital zoom-ul fără a pierde din rezoluție, astfel ca nimic să nu fie prea departe, fie că este vorba despre clădiri de la distanță sau fotografii din ultimele rânduri ale stadionului.
Pentru a putea urmări subiectul atunci când folosiți un zoom mare, modul îmbunătățit de stabilizare Zoom Framing Assist Lock vă permite să vă alegeți și să incadrați cu ușurință subiectul, camera foto păstrându-l în mod inteligent centrat și corect focalizat. Pentru a obține peisaje rurale și urbane impresionante, obiectivul grandangular de 24mm vă ajută să încadrați mai mult în fiecare imagine – perfect pentru partajarea amintirilor de călătorie cu prietenii și familia.
Pentru cineaștii în devenire, modelul PowerShot SX540 HS filmează Full HD în format MP4, și utilizează un Stabilizator de Imagine Dinamic pe 5 axe, pentru a menține imaginea stabilă în timpul mișcării. Pentru filme simplu de obtinut , funcția Story Highlights vă analizează în mod inteligent imaginile și videoclipurile dintr-o dată sau cu o persoană anume, alăturându-le pentru a crea o amintire video pe care să o puteți viziona și partaja.
Funcțiile-cheie ale modelului PowerShot SX540 HS:

  • Fotografiere flexibilă pentru fiecare moment special
  • Tot ce aveți nevoie pentru a obține filme superbe Full HD
  • Conectare, partajare și back-up facile pentru creațiile dvs.
  • Pe atât de simplu sau de avansat pe cât îl doriți
  • Construit pentru fotografiere confortabilă și încadrare simplă

Putere de buzunar – PowerShot SX420 IS

Canon PowerShot SX420 IS
Cu un zoom optic de 42x, funcția ZoomPlus și un obiectiv ultra-superangular împachetate într-un corp compact, modelul PowerShot SX420 IS este camera foto perfectă pentru surprinderea facilă a fiecărei ocazii – de la poze de zi cu zi la fotografii uluitoare din vacanțe. Împreună, senzorul de 20 de megapixeli și procesorul DIGIC 4+ vă asigură o calitate fără compromisuri a imaginii, iar stabilizarea inteligentă a imaginii vă asigură fotografii și videoclipuri fără neclarități, în care se pot vedea toate detaliile. Cu ajutorul unei multitudini de Filtre Creative, inclusiv Efectul de Miniaturizare și Efectul Ochi-de-Pește, puteți surprinde instantaneu creații unice. Ecranul LCD de 7,5 cm (3 inch) vă ușurează sarcina de revizuire a fotografiilor și videoclipurilor, iar carcasa ergonomică și ușor de apucat vă ajută să vă mențineți mâna stabilă în orice situație.
Funcțiile-cheie ale modelului PowerShot SX420 IS:

  • Zoom performant, pentru a vă apropia oricând de centrul acțiunii
  • Filme HD superbe, la o atingere de buton distanță
  • Facilitate la conectare, partajare și fotografiere de la distanță
  • Rezultate uluitoare pentru momentele dvs. cele mai bune
  • Creativitate cu ușurința unei camere foto point and shoot

Noutăți și în zona de camere video pentru consumatori și entuziaști, prin patru noi modele din seriile Canon LEGRIA HF G și Canon LEGRIA HF R.
Îmbinând un senzor CMOS Full HD cu un Zoom Avansat 57x, noile modele ușurează surprinderea și partajarea momentelor speciale de familie, de la primii pași ai unui bebeluș până la absolvire, totul la calitate HD uimitoare.
Perfecte pentru a surprinde momente de neuitat în familie la calitate Full HD, modelele LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 și LEGRIA HF R78 fac ca filmarea video să fie creativă pentru oricare membru al familiei. Îmbinând procesorul DIGIC DV4 de la Canon cu un senzor CMOS Full HD pentru o performanță înalt-calitativă a procesării video, noile modele vă ajută să înregistrați cele mai mici detalii. Stabilizatorul Optic de Imagine cu Modul Dinamic menține claritatea și stabilitatea imaginii pentru filmările cu camera ținută în mână, reducând automat tremurul vizibil al camerei video, chiar și în timpul mersului.
Nu veți mai pierde niciodată subiectul din cadru, datorită funcției Automatic Zoom Framing Assist. Camera video detectează rapid dacă subiectul este vizibil în cadru – dacă îl pierdeți din vedere, camera video va face automat zoom out, lărgind cadrul și recuperând subiectul în imagine – și imediat va face zoom pentru o încadrare perfectă a imaginii. Fie că filmați piesaje de vacanță sau un grup mare la o nuntă de familie, acum puteți încadra mai mult în fiecare imagine; modelul LEGRIA HF R78 include un obiectiv Wide Attachment care poate fi montat rapid pe cameră pentru a reduce distanța focală până la 26,9mm3, lărgind câmpul vizual total al camerei video.
Funcțiile-cheie ale seriei Canon LEGRIA HF R:

  • Înregistrare și partajare fără efort ale momentelor prețioase
  • Tehnologie puternică, pentru videoclipuri de o calitate superbă
  • Faceți cu ușurință filmări creative
  • Sunet minunat, pe măsura scenei

[products ids=125024213,125024214,125024215,125024217,125024216,125024218]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.