DJI Osmo, testat de Dragoș Asaftei

DJI Osmoo cameră video cu adevărat revoluționară, rezoluție 4K și un sistem ingenios de stabilizare a imaginii, oferindu-vă imagini uimitoare de fiecare dată, indiferent de condițiile în care filmați, este în stoc la F64 și a fost testată de Dragoș Asaftei! 

Cu un sistem de stabilizare foarte compact și ușor, integrând 3 motoare, câte unul pentru fiecare axă de mișcare, controlate de un computer care permite ajustări cu o precizie de ±0.03°, DJI Osmo merită încercată! Un senzor inerțial detectează mișcările și vibrațiile, trimițând comenzi de compensare către servomotoarele gimbal-ului. Senzorul și algoritmi utilizați permit diferențierea mișcărilor intenționate ale operatorului față de tremurăturile și vibrațiile nedorite.

Dragoș Asaftei a avut ocazia să testeze camera pentru Blog de Fotografie și consideră că:

DJI Osmo este un pachet extrem de avantajos. Poți filma la rezoluția 4K și obține imagini foarte bine stabilizate și fotografii bune. Totul într-o trusă compactă, ergonomică și eficientă. 
Iar acum, după ce-am filmat câteva zile cu Osmo, filmulețele făcute cu telefonul sau cu D-SLR-ul din mână mă cam descurajează. Mi-a plăcut tare, tare mult cum funcționează sistemul de stabilizare, cât de eficient este și cât de line sunt panoramările, fie că le controlezi tu manual din joystick, fie că sunt realizate automat pe baza mișcărilor.

Puteți achiziționa camera video DJI OSMO de AICI!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • ca puncte in minus pot mentiona autonomia nu foarte mare a beteriei si zgomotul coolerelor care depasesc putin zgomotul ambiental!in rest e foarte ok!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *