Canon lansează noi imprimante PIXMA, cu rezervoare reîncărcabile de cerneală

Canon dezvăluie astăzi trei noi imprimante – modelele PIXMA G1400, PIXMA G2400 și PIXMA G3400 – toate capabile de a imprima până la 7.000 de pagini color și 6.000 de pagini alb-negru cu un singur set de rezervoare de cerneală.
Dispunând de noul sistem original Canon de Furnizare Continuă a Cernelii (CISS – Continuous Ink Supply System), fiecare imprimantă folosește rezervoare reîncărcabile de cerneală pentru a oferi o imprimare de volum ce reduce semnificativ costurile curente pentru cerneluri.
Pentru birourile care necesită imprimări cu volume mari sau utilizatorii casnici cărora le face plăcere să-și imprime fotografiile, aceste imprimante oferă valoare reală și costuri mici de imprimare, cu un număr neegalat al paginilor imprimate. Cernelurile originale Canon, atât cu pigment negru cât și color, asigură calitate imprimării, producând texte clar conturate și culori vii.

Construite pentru calitate, detaliu și simplitate

Modelul PIXMA G1400 este o imprimantă unifuncțională, în timp ce PIXMA G2400 și PIXMA G3400 sunt multifuncționale cu funcționalități de imprimare, scanare și copiere. Fiecare imprimantă încorporează un sistem de capete de printare FINE™, pentru imprimări de înaltă calitate la viteze mari, precum și tehnologii menite să oprească pătrunderea aerului în tuburile de alimentare cu cerneală, asigurând astfel fiabilitate și stabilitate la imprimarea de volume mari. Pentru imprimări cu nivel înalt de detaliu, motorul de printare cu picături de 2pl si rezolutie  de 4800x1200dpi oferă gradări și detalii fine, perfecte pentru documente complexe sau fotografii de înaltă rezoluție. Fiecare model din gamă poate de asemenea imprima fotografii de 10×15 cm, fără margini, chiar și în 60 de secunde.
Noile modele de rezervoare de cerneală compacte și reîncărcabile îmbină design-ul estetic și simplitatea în utilizare. Cele patru rezervoare frontale de mare volum sunt vizibile cu ușurință, făcând ca verificarea nivelului de cerneală să fie simplă și rapidă, în timp ce sticlele de cerneală cu design unic transformă reumplerea într-un proces rapid și curat.

Creativitate conectată

Pentru imprimare conectată, modelul PIXMA G3400 are conectivitate Wi-Fi și oferă posibilitatea de imprimare wireless de pe PC sau de pe smartphone-uri și tablete, având compatibilitate deplină cu noua aplicație PRINT de la Canon. Imprimarea din cloud vă permite să trimiteți spre imprimare documente și fotografii de oriunde din lume, și să imprimați de la distanță de pe servicii populare de stocare incluzând Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ și Flickr ™. Pentru o imprimare cu adevărat creativă, modelul PIXMA G3400 este compatibil și cu programul Canon Easy-PhotoPrint+.  Accesibil de pe tabletă sau browser web, soft-ul vă oferă acces la fotografiile proprii, și vă permite să le editați înainte de a imprima proiecte creative precum felicitări sau calendare.
Noile imprimante dispun toate de soft-ul Canon My Image Garden, care include o suită de aplicații, printre care și Creative Park, ce vă ajută să imprimați o varietate de creații personalizate, inclusiv felicitări, artă manuală și chiar creații din hârtie cu un nivel înalt de detaliu.
Care dintre cele trei modele v-ați dori să fie cadoul de la Moș Crăciun? 
[products ids=125023559,125023561]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.