Concurs ENFO 4×4 (III) – rezultatele

Cu ceva timp în urmă am lansat cea de-a treia ediție a concursului ”4×4 Photo Action” și am așteptat fotografiile voastre, ale celor pasionaţi de offroad, pentru două secțiuni:
secțiune 1 : Acțiune/Competiții – fotografii de acțiune sau din competiții cu mașini 4×4
secțiune 2 : Expediții – fotografii din expediții și/sau plimbări în natură în care sunt surprinse mașini 4×4
Fotografiile acceptate la concursul „4×4 Photo Action” powered by GTC Auto trebuiau să îndeplinească condiții simple: să corespundă din punct de vedere tehnic și să aibă ca subiect off-road cu mașini 4×4- din competiții, expediții sau plimbări în natură. Juriul a căutat fotografii de acțiune, care să emane adrenalina competițiilor sau situațiilor de off-road dificile, fiind însă apreciate și fotografiile cu peisaje superbe pe care le poți vedea și surprinde atunci când faci off-road în locuri deosebite. De aceea s-a si optat pentru cele două secțiuni.
Premiile puse în joc constau în participarea si expunerea la ENFO 4×4 2015 – expoziție de fotografie organizată la Sala expozițională F64: 20 de fotografii, dintre care 6 posibili premianți (*dacă se ofereau toate premiile per ambele categorii).
Se vor acorda de asemenea diplome și trofee.

Rezultate concurs

La finalizarea înscrierilor, juriul alcătuit din Ionut Macri, membri ai echipei F64 și GTC au dezbătut și au ales ca premiile să meargă la:

Secțiune 1 : Acțiune/Competiții

Locul I- Iancau Ovidiu

concurs
Locul II -Loredana Zaharia

concurs
Locul III – Claudius Vasilescu

Claudius Vasilescu
Secțiune 2: Expediții

Locul I – Ovi D. Pop

concurs
Locul II – Loredana Zaharia

concurs offroad
Locul III – Tufa Florentin

concurs
Celelalte fotografii acceptate în expoziție le aparțin următorilor participanți: Norbert Varga, George Oprea, Tuca Mihai, Rares Dragan, Iancau Ovidiu, Loredaa Zaharia, Marton Andor, Claudius Vasilescu și Radu Iliescu.


Felicitări tuturor!

Fotografiile vor fi expuse în sala expozitională a magazinului F64, in perioada 08 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.
Vernisajul va avea loc pe data de 8 decembrie 2015, începând cu ora 18:30.

Vă așteptăm cu drag!
Și rămâneți cu ochii pe noi, am pornit un nou concurs.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.