Concursul Urban Culture

În perioada 28 august – 18 septembrie, în cadrul Sun Plaza Shopping Center se desfășoară “Urban Culture”, un eveniment dedicat pasionaților de artă urbană și nu numai. Pe parcursul evenimentului, clienții Sun Plaza vor putea participa la manifestări și activități din sfera culturii urbane.
Programul evenimentului este de luni până vineri între orele 17:30 – 19:30, iar sâmbăta și duminica între orele 11:30 – 17:30. Cele 5 set-up-uri includ sesiuni de tips & tricks pentru riderii de BMX, lecții și show-uri de street dance, artiști ce execută tricouri personalizate, grafferi ce vor desena în timp real și diverse ateliere de arts & crafts pentru copii.
Cum fotografia nu putea lipsi dintre artele urbane, Sun Plaza Shopping Center și F64 te invită la concursul URBAN CULTURE.

Înscrie-te la concursul Urban Culture și participi la propria expoziție foto!

Dacă iți place să observi, să descoperi si să surprinzi colturi neobișnuite, momente din viața de zi cu zi sau să explorezi locuri noi atunci acest concurs este pentru tine. Fotografia de stradă constă în instantanee ale vieții sociale și urbane de zi cu zi, în toate aspectele acesteia. Povești, juxtapuneri, cadre de atmosferă și portrete de stradă, pe toate le așteptăm pentru a le premia.


Ce premii sunt în joc? O expoziție de grup cu cele mai bune 30 de fotografii înscrise în concurs și 10 vouchere Hervis, în valoare de 150 lei pentru primii 10 clasati. (valoare totală 1500 lei)
Denumire concurs: „Urban Culture”
Tema concursului: Fotografia de stradă/urbană
Perioadă înscriere: 4-20 august 2015
Jurizarea: 21-23 august 2015 (Jurizarea se va face de către membrii echipei F64 si de catre PhotoTeam-Mirela Momanu)
Anunțarea câștigătorului: 26 august 2015
Premii:
– participarea în cadrul expoziției de fotografie URBAN CULTURE, ce va avea loc în perioada 28 august – 18 septembrie în Sun Plaza Shopping Center, în cadrul evenimentului cu același nume. Fotografiile vor fi printate și înrămate de către organizatori;
– 10 vouchere Hervis x 150 lei (valoare totala 1500 lei) – vor fi premiate fotografiile din top 10.
Regulamentul complet îl găsești aici.
Și cum niciodată nu te-am lăsat la greu, găsești mai jos sfaturi folositoare pentru fotografii de stradă cât mai reușite:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *