Nikon P900 sau Vama Veche de la un capăt la altul

Postat de: Alex Frusina Alex Frusina

Dacă vorbim de Nikon P900, vorbim de super zoom. Acesta este primul lucru care ne vine în minte, și pe bună dreptate. Celelalte caracteristici, cum ar fi mărimea senzorului, NFC și Wi-Fi, rezoluția etc. le puteți găsi aici.

În data de 1 aprilie, cei de la petapixel.com au prezentat un articol pamflet în care prezentau un model de Nikon care putea face poze la cosmonauți pe Lună. Totuși nu cred că a fost o hiperbolizare exagerată, având în vedere că ulterior au existat zeci de articole și videoclipuri realizate cu P900 în care vedem clar craterele selenare. Și tocmai că exista deja mult material de acest tip, noi am luat P900 pentru a-i testa zoom-ul în Vama Veche.

Înainte de a ne spune că filmarea este mișcată, o să fim sinceri. Nu am putut să luăm trepiedul cu noi din motive de logistică. Într-o mână aveam aparatul, iar în cealaltă berea la draft – doar eram în Vama Veche! 😀

Următorul filmuleț este făcut de la “La Pescărie”, unde apropo, au niște rapane geniale, până la “Corsarul”, locul unde poți savura un pahar de rose acompaniat de briza mării. Este practic Vama Veche de la un capăt la celălalt. La zoom maxim imaginea nu este clară, deoarece a intrat în cadru Fata Morgana, dar dacă mă puteți observa când vă salut, înseamnă că zoom-ul este într-adevăr reușit. Am adăugat și două imagini, pentru a vedea și mai bine de unde am plecat și unde am ajuns.

Nikon P900

Is it a bird? Is it a plane…well – it’s not Superman, it’s a bird this time!
Am observat în larg un punct negru și eram curios ce se întâmplă acolo. Nu am identificat exact pe ce stă, dar acolo am văzut o pasăre care stătea liniștită la soare pentru a-și usca penele. Sper că nu am fot prea indiscreți:

În concluzie, de mult nu am mai văzut un aparat care chiar te poate uimi cu ceva cum a făcut-o P900. L-aș recomanda oricui vrea să aibă cât mai multe și frumoase amintiri din vacanță. Cu siguranță se poate întoarce acasă cu imagini pe care nu toată lumea le poate avea.

Voi în ce condiții credeți că ar mai trebui testat Nikon P900? Unde ar trebui să mai profităm de acest zoom?test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top