Tabăra Photolife – Cincșor 2015

Dacă ești pasionat de fotografie și de zonele rurale ale României, ai acum ocazia să participi gratuit la o tabără foto organizată de Photolife și Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți, în inima țării. Gazdele au restaurat, vechea școală evanghelică (1910) și casa parohială evanghelică (sec.16), transformându-le într-un ansamblu arhitectural săsesc de excepție, în care nu numai că vei simți pulsul trecutului, dar te vei și bucura de o ospitalitate aparte. Tabăra este concepută atât pentru a cunoaște întreaga echipă Photolife, cât și pentru a fotografia satul Cincșor și împrejurimile lui.
Alături de alți pasionați ca și tine, la această tură foto ai ocazia să cunoști toți trainerii Photolife, de la Dan Dinu, cel care a creat acest proiect și până la Horia Bogdan, trainer la ture foto și workshop-uri, Luiza Boldeanu și Tatiana Volontir traineri la cursurile și workshop-urile noastre despre fotografia cu oameni, dar și pe Anca Cernoschi, cel mai nou membru al echipei noastre ce va iniția un curs inedit cât de curând.
Photolife
Pentru că cei de la Photolife au mulți prieteni și pentru că locurile sunt totuși limitate, iată ce trebuie să faci pentru a putea participa:
Intră pe pagina lor de Facebook și dă-le un like, pentru a putea participa;
Trimite cele mai frumoase trei imagini ale tale pe adresa contact@photolife.ro. Nu contează tematica aleasă sau tehnica de realizare, trebuie doar să comunice cât mai mult prin mesaj și compoziție. Nu uita să le spui și numele tău complet în mail. Poți trimite imaginile până pe 5 iulie 2015.
-În data de 6 iulie 2015, cele mai bune dintre imaginile trimise se vor publica pe pagina lor de Facebook. Până pe data de 10 iulie vor fi analizate imaginile și vor fi aleși câștigătorii. Fotografia care a strâns cele mai multe like-uri va primi automat un loc în tabără, iar restul de locuri vor fi ocupate după alegerea participanților de către un juriu format din trainerii Photolife.
Mai multe informații despre concurs și participare găsești pe www.photolife.ro și pe pagina de Facebook.
Despre gazde și despre proiectul lor de la Cincșor, poți citi mai multe aici.
Ești așteptat. Mult succes!!!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.