Noul Canon PowerShot G3 X : cel mai performant super zoom

Astăzi, Canon adaugă un nou membru prestigioasei sale serii PowerShot G-Series – noul PowerShot G3 X. În calitate de prima cameră foto compactă Canon cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior, de tip 1.0, noul PowerShot G3 X realizează imagini de o calitate impresionantă, pentru pasionații de fotografie și video, și vă ajută să atingeți noi niveluri de creativitate cu o cameră foto compactă. Combinând sistemele optice de top de la Canon, un interval de zoom versatil, de 25x, și control manual de nivel DSLR, modelul PowerShot G3 X vă oferă libertatea de a vă apropia și mai mult de subiect pe măsură ce călatoriți, explorați și fotografiați, totul din mișcare. Ideală pentru fotografii uimitoare din natură sau pentru a surprinde toate detaliile unui meci sportiv, camera foto PowerShot G3 X este alegerea fotografilor experți, care doresc rezultate impecabile.
Superzoom premium, pentru fotografii de calitate profesionistă
Creată de experti pentru a livra imagini cu a căror calitate fotografii se pot mândri, noul PowerShot G3 X îmbină cele mai puternice specificații ale unei camere foto Canon compacte superzoom de până acum. Puteți surprinde cu ușurință detalii și culori vibrante, datorită senzorului CMOS de tip 1.0, iluminat posterior, de 20,2 MP; iar, când acesta se asociază cu obiectivul f/2.8-5.6 cu diafragmă cu 9 lamele, vă ajută să creați imagini cu un blur de fundal minunat. Fie că vă aflați la un eveniment sportiv sau urmăriți animale sălbatice, zoom-ul optic 25x vă aduce și mai aproape de subiect, fără a pierde din claritatea necesară unor fotografii cu adevărat frumoase.
Pentru a obține performanța cerută de fotografii avansați, Canon a echipat noul PowerShot G3 X cu procesorul DIGIC 6, pentru o viteză extremă; iar, pentru a fotografia cu încredere în condiții dificile de iluminare, sistemul HS al camerei foto poate reda detalii vii și frumoase, chiar și pe lumină slabă, cu un ISO de până la 12.800. Creată pentru a ține pasul cu subiecții în mișcare, camera foto PowerShot G3 X poate fotografia până la 5,9 cadre pe secundă, pentru a surprinde toată acțiunea din jur. În plus, autofocusul rapid asigură rezultate clare și bine focalizate de fiecare dată.


Luați loc pe scaunul regizorului
Cineaștii în devenire pot crea filme Full HD uimitoare. Cu un nivel de control obtinut de obicei de camerele video profesioniste, modelul PowerShot G3 X vă permite să dați formă scenelor prin imagini cu frecvență variabilă, de la 24p până la 60p, precum și prin control manual pentru diafragmă și ISO. Capabilă de înregistrări audio de o claritate excelentă, datorită unei latitudini de expunere extinse, camera foto dispune și de mufe dedicate pentru microfon și căști audio, precum și o ieșire HDMI live, pentru a putea vizualiza rezultatul pe un monitor extern în timpul filmării. Mențineți imaginea stabilă, chiar și atunci când filmați în timpul deplasării pe stradă sau cu un mijloc de transport rapid, datorită sistemului Intelligent IS și modului avansat Dynamic IS pe 5 axe.
Pentru realizarea de filme, funcția Short Clip Movie vă ajută să creați videoclipuri de patru, cinci sau șase secunde cu multiple opțiuni de redare; iar modul Story Highlights selectează inteligent fotografii și videoclipuri ale anumitor persoane, evenimente sau date, combinându-le apoi într-un singur film scurt și ușor de partajat.
Control expert, la nivel DSLR
Compactă, fără a face compromisuri la funcții, camera foto PowerShot G3 X vă oferă tot controlul de care aveți nevoie pentru a surprinde imaginea perfectă. Incadrați-vă scenele după cum doriți cu ajutorul rezolutiei mari de de 1,6 milioane de puncte, ecranului touch înclinabil de 8 cm (3,2 inci), și glisați printre setările și modurile favorite datorită interfeței de tip EOS. Pentru și mai mult control, Inelul de control al obiectivului are o mișcare fină și poate fi utilizat pentru diferite funcții, precum focalizarea; în același timp, funcția Full Manual Control, fotografierea RAW și modul de expunere Bulb vă așează oferă rezultatele dorite. Indiferent de condițiile atmosferice, puteți fotografia în continuare cu PowerShot G3 X, grație corpului camerei rezistent la praf și stropi; iar, pentru o manevrare ca la DSLR, hot shoe vă permite să atașați un ocular electronic de înaltă rezoluție, sau unul dintre blitz-urile din gama Canon Speedlite.
Creativitate și conectivitate fără limite
Ideale pentru fotografierea în situații dificile și din unghiuri neobișnuite pentru a obține perspective unice, funcția de fotografiere de la distanță prin Wi-Fi și noua aplicație Camera Connect vă permit să controlați funcțiile-cheie ale camerei foto direct de pe dispozitivul mobil, inclusiv accesul la controlul complet manual. Când doriți să partajați rezultatele, funcția Dynamic NFC simplifică transferul de imagini către o Stație Canon Connect sau către dispozitivul mobil, iar funcționalitatea Image Sync vă permite să vă salvați toate fotografiile în cloud, inclusiv direct în serviciul de cloud de la Canon, irista, pentru o siguranță deplină.
Beneficiile-cheie ale modelului PowerShot G3 X:

  • Senzor performant, combinat cu un obiectiv superzoom 25x
  • Creați, conectați-vă și partajați cu ușurință
  • Funcții avansate pentru film, potrivite cineaștilor în devenire
  • Comenzile experte vă ajută să vă exprimați creativitatea
  • Fotografiați ca un expert, în orice mediu

[products ids=125019019]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.