5 genți pentru mirrorless

În ciuda faptului că aparatele de tip mirrorless sunt pe piață de ceva ani iar vânzarea lor este în ascensiune, în ceea ce privește accesoriile de transport nu avem atât de multe și variate opțiuni. Am cautat câteva modele din care poți alege pentru mirrorless-ul tău.
#1 Thule Covert CSC Satchel TCCS-101 este una dintre cele mai sigure genți din cele enumerate aici. Materialul din care este făcută e foarte rezistent, pastrand tradiția Thule de a face cele mai rezistente accesorii, ei fiind renumiți pentru durabilele porbagaje externe pentru mașini. Geanta este impermeabilă , are în interior un compartiment pentru aparat și un perete despărțitor ce permite transportul alături de diferite accesorii cum ar fi un acumulator de rezervă sau un mic blitz, fără ca acesta să zgârie aparatul. Găsim și un loc special pentru carduri și cabluri de conectivitate iar buzunarul este prevăzut cu fermoar.
În partea din față există un buzunar discret unde se pot pune filtre și are prindere pentru chei, extrem de util când nu vrem să ne umplem buzunarele cu tot felul de lucruri.
Dacă luați aparatul peste tot în excursii, și mai ales daca riscați sa întampinați condiții de mediu nu tocmai prietenoase, consider că Thule Covert este una din cele mai sigure alegeri.
Prețul nu este mic, însă această geantă a avut reduceri frecvente care au ajuns chiar și până la 50%, ceea ce o face să devină excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț!
Cei de la Thule au așa multă încredere în produsul lor, încât pe site-ul oficial oferă o garanție de 25 de ani.

Imagini geanta mirrorless Thule Covert


#2 Nest Athena NT-10S seamănă foarte mult cu modelul de la Sony, LCS-EMC și pot spune că aparatele NEX non full-frame se potrivesc foarte bine cu această geantă. Este de dimensiuni reduse, fără prea mult spațiu pentru alte accesorii. Este ideală pentru aparatele mirrorless cu obiectivul situat lateral. Putem lua cu ușurință cu noi un card, un acumulator și un cablu de conectare. Vine în două culori: argintiu și negru. De asemenea, este rezistentă la ploaie.

Imagini geanta mirrorless Nest Athena


#3Lowepro Adventura 120 este soluția de buget accesibil, unde putem pune un aparat cu un obiectiv de genul pancake și un zoom mai mare, deoarece este geanta cu cea mai înaltă din cele enumerate. Are 4 buzunare exterioare unde se pot pune de la cabluri, carduri sau încărcătoare până la obiecte personale, cum ar fi un portofel sau cheile. Descrisă în două cuvinte: accesibilă și încăpătoare.

Imagini geanta mirrorless Lowepro Adventura


#4 Vanguard VOJO 13BK este de dimensiuni asemănătoare cu Adventura 120 doar că este mai îngustă și ne ajută să facem economie atunci când dorim să o punem în bagajele pregătite pentru excursie. Are în spate un sistem pe baza de velcro de prindere la centură/curea și este prevăzută cu o husă de ploaie detașabilă.
Închiderea se face doar prin velcro și are spațiu pentru un body, un pancake și un zoom.
Dimensiunile sunt perfecte pentru transportul echipamentului în vacanță și putem călătorii fără să ne deranjeze. Prețul este puțin cam mare, dar merită dacă dorim confort la transport.

Imagini geanta mirrorless Vanguard VOJO


#5 Think Tank Speed Changer V2.0 nu este o geantă dedicată aparatelor mirrorless, ci a fost conceput de cei de la Think Tank ca un toc pentru un body DSLR sau două obiective. În schimb, îl consider foarte util pentru cei care au o trusă mai mare de accesorii mirorrless. Putem pune un body cu un pancake și să adăugăm alte două obiective. În față este un buzunar complex unde se pot pune mai multe accesorii, cum ar fi un încărcător, un reportofon, chei sau acumulatori de rezervă. Este prevăzută cu o husă de ploaie amplasată discret într-un buzunar prevăzut cu fermoar în partea de jos din față.
Prețul este unul bun având în vedere multitudinea de accesorii pe care le putem transporta.
Dezavantajul este că nu îi putem prinde curea de umăr.

Imagini geanta mirrorless Think Tank Speed Changer


Recomandare bonus: Think Tank TurnStyle 5 – Este un sling de dimensiuni reduse, perfect pentru un mirrorless și 3 obiective. De asemenea, are un buzunar special pentru filtre de diferite dimensiuni.Poate încăpea în el și un mirrorless full-frame. Echipamentul poate fi transportat cu ușurință, fie doar la o plimbare în parc, fie la escaladarea unui munte. Conferă manevrabilitate și spațiu suficient pentru accesoriile de care aveți nevoie. Are un buzunar special pentru un iPad Mini sau orice tabletă cu dimensiuni asemanatoare. Deține și husă de ploaie, iar asta îl face un companion de nădejde în aventura verii tale!

Alegerea e a ta. Dacă ești nehotărât, te așteptăm în showroom și putem alege împreună!
Un material de Alex Frusina.
[products ids=125015661,1049886]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.