Expoziția Satul meu – Anotimpuri în imagini

Postat de: F64 F64

În data de 11 iunie a.c., ora 18, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” sala “Lena Costante“, va fi vernisajul expoziției de fotografie Satul meu – Anotimpuri în imagini, semnată Ciprian Cenan.

Expoziția va fi prezentă până în data de 28 iunie 2015.

Expoziția „Satul meu – Anotimpuri în Imagini” este o incursiune în lumea satului transilvănean din zilele noastre și este rezultatul unui proiect fotografic personal al fotografului Ciprian Cenan, începând cu anul 2009 și până în prezent.
Imaginea  satului, cu bisericile sale, castelul, lacul cu bărci și pescari, bujorii înfloriți, oameni surprinși în diverse ipostaze, constituie subiectele principale ale fotografiilor expuse.

Expoziția cuprinde 45 de lucrări având temă etnografică, peisaj-rural și portret, realizate în comuna Zau de Cîmpie, jud. Mureș. În același timp va fi prezentat și albumul de fotografie cu același nume, ce cuprinde un număr de 80 fotografii realizate pe parcursul a cinci ani, structurat pe anotimpuri.
Expoziția a debutat în Noiembrie 2013 la Muzeul Județean Mureș – Secția Etnografie și Artă Populară,  în Aprilie 2014 a fost prezentă în satul natal, iar în iulie 2014 în orașul Sărmașu.

 

Imagini vernisaj: Satul meu – Anotimpuri în Imagini

Ciprian Cenan Spiritul libertății

Sunteți așteptați cu drag!test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top