BATIS – o nouă familie de obiective foto de la Zeiss!

Postat de: F64 F64

Zeiss surprinde plăcut cu 2 obiective foto noi cu AF, pentru camerele cu montură Sony E compatibile Full Frame

A sosit momentul în care fotografia cu mirrorless se va ridica dincolo de așteptările tale, totul sub numele de BATIS, noile obiective foto de la Zeiss.

Noua familie de obiective Batis include:

Experimentează imagini de calitate superioară cu noile obiective Zeiss. Ambele sunt weather sealed (rezistente la intemperii și la praf), iar Batis 85mm f/1.8 are și stabilizare optică a imaginii.

Pe scurt, Batis 25mm f/2 este un grandangular realizat pe designul Distagon care dispune de 10 elemente în 8 grupuri, cu o plajă de diafragme de la f/2 la f/22, fiind recomandat pentru cadre largi, peisaje, arhitectură, fotografii de grup etc. Luminozitatea excelentă (f/2) și distanța focală de 25mm îți oferă o versatilitate extraordinară într-o serie variată de contexte pentru fotografiere.

Batis

Batis 85mm f/1.8 dispune de 11 elemente în 8 grupuri și stabilizare optică a imaginii. Plaja de diafragme este de la f/1.8 la f/22 iar obiectivul este realizat pe design Sonnar. Un obiectiv senzațional pentru portrete perfecte, chiar și în condiții dificile de iluminare.

Batis

Ambele obiective sunt compatibile cu filtre de diametru 67 mm.

Sistemul full frame Sony Alpha cu montură de tip E, care constă în prezent în aparatele din familia A7 ( Sony A7 și A7 II, Sony A7S și Sony A7R) este unul dintre cele mai inovative pe piața actuală și a devenit o alegere din ce în ce mai populară printre profesioniști.
„Obiectivele Zeiss Batis reprezintă modul nostru de a recunoaște această tendință și de a oferi fotografilor creativi și ambițioși instrumentele de care au nevoie.”, a declarat Michael Pollmann, Product Manager al Zeiss Camera Lenses.


Primele obiective cu autofocus pentru aparate Sony full frame cu montură tip E, destinate în special utilizării alături de camerele Sony mirrorless full frame (Alpha 7), vor fi disponibile începând cu iulie 2015.


Produse folositetest - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top