Ieși din tipare cu noul aparat foto Nikon 1 J5!

Nikon a anunțat astăzi modelul Nikon 1 J5, acesta adăugându-se la gama sa de aparate foto compacte cu obiective interschimbabile Nikon 1. Dispunând de viteze de fotografiere de neegalat, de o calitate a imaginii de nivel superior şi de înregistrare a filmelor la rezoluţia 4K, acest nou Nikon 1 vă va propulsa fotografia rapid, spre niveluri superioare.
Asigurând echilibrul perfect între viteză, portabilitate şi calitate a imaginii, noul aparat foto Nikon 1 J5 străluceşte în orice situaţie.
Graţie noului senzor în format CX, iluminat din spate, care este de patru ori mai mare decât senzorii cu care sunt echipate majoritatea aparatelor foto compacte, acest model întrece cu mult aparatele foto compacte şi telefoanele inteligente.


În premieră pentru gama de aparate foto Nikon, Nikon 1 J5 înregistrează segmente video cu rezoluţia de foarte mare precizie 4K şi, de asemenea, înregistrează imagini statice deosebite, de 20,8 megapixeli, precum şi filme „trecere timp” cursive. Graţie sistemului de focalizare automată, care este incredibil de rapid, utilizatorii se pot bucura de libertatea de a fotografia cu încredere în lumină scăzută sau de a îngheţa cu uşurinţă acţiunea la 20 fps cu AF continuu din noul mod Sport.
Ecranul tactil cu înclinare şi comenzile manuale vă oferă şansa de a exploata la maximum ideile creative, în timp ce obiectivele 1 NIKKOR vă asigură că orice scenă poate fi înregistrată în detalii vii. Când vine vorba despre partajare, Nikon 1 J5 este echipat cu funcţii Wi-Fi şi NFC, accelerând mai mult decât oricând încărcarea fotografiilor de înaltă calitate prin intermediul unui dispozitiv inteligent.

Câteva caracteristici cheie:
• Senzor CMOS mare şi rapid, iluminat din fundal, cu 20,8 megapixeli
• Strălucire în lumină scăzută: ISO 160–12800, cu control manual şi automat al sensibilităţii ISO
• EXPEED 5A: procesorul de imagine de generaţie viitoare de la Nikon. Vă permite să fotografiaţi imagini spectaculoase şi să înregistraţi filme la viteze ridicate.
• 20 fps în mod AF continuu și până la 60 fps când focalizarea este fixată la primul cadru
• Sistem AF hibrid avansat: sistem AF cu 171 de puncte. 105 dintre acestea sunt puncte de detecţie de fază, care se blochează pe acţiunea din cadru cu o viteză şi o precizie extraordinare.
• Filme cu rezoluţii de înaltă precizie 4K/15p sau Full HD 1080/60p
• Comenzi manuale: aparatul foto este echipat cu comenzi PSAM uşor accesibile, cu selector de comandă şi buton Fn.
• Monitor cu ecran tactil, cu înclinare: monitorul LCD sensibil, de 7,5 cm (3 inci), cu 1.037.000 puncte oferă vizualizări clare, chiar şi atunci când este înclinat.
• Funcţii Wi-Fi şi NFC
• Control imagine în timp real cu Paletă creativă: îmbunătăţiţi rapid şi intuitiv fotografiile sau filmele, utilizând o gamă de moduri înainte de a fotografia, prin intermediul ecranului tactil al aparatului foto.
• Mod creativ: accesaţi cu uşurinţă 14 efecte pentru imagini statice şi filme şi cinci moduri de scenă diferite. Este prevăzut cu şapte efecte noi, printre care Artă pop, Estompare piele şi Retro.
• Software şi spaţiu de stocare gratuite: importaţi, organizaţi, editaţi şi partajaţi fotografii, secvenţe de film şi Instantanee în mişcare, în cel mai simplu mod, utilizând aplicaţii software gratuite, precum centrul de imagine ViewNX-i şi ViewNX-Movie Editor de la Nikon. Profitaţi de cei 20 GB de spaţiu de stocare gratuit, disponibili pentru dumneavoastră pe NIKON IMAGE SPACE.
Accesorii incluse:  Acumulator Li-ion EN-EL24, încărcător acumulator MH-31, cablu USB UC-E20, curea pentru gât, capac corp BF-N1000, ViewNX-i.
Nikon 1 J5 kit 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM va fi disponibil la partenerii Nikon din România la începutul lunii mai.
[products ids=125017944,125011995]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.