Dichis de Florii la Breslo Handmade Hub!

Weekendul acesta sărbătorim Floriile iar F64 este partener la unul dintre cele mai fun evenimente de primăvară: Breslo Handmade Hub. Organizat de cea mai mare comunitate creativă din România, Hub-ul se anunța ferm de neratat!
Breslo Handmade Hub
Vă așteptăm așadar sâmbăta și duminica acestea, 4-5 Aprilie, între orele 10:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc). Intrarea este gratuită!
Vom avea parte de o atmosferă relaxată și creativă, muzică bună, cadouri handmade, prăjituri irezistibile și tot felul de activități speciale pentru răsfățul vizitatoarelor.
Zonă de dichis cu flori în păr, hair & makeup artists și ședințe foto gratuite pentru vizitatoare
Floronite.ro vor pune vizitatoarelor flori în păr, make-up artistul Carmen Gavrilă și hair stylist-ul Camelia Dumitrescu vă vor învăța cum să vă aranjați, iar câ fotografe talentate vă vor face portrete cu dichis, înconjurate de flori handmade sau cu diverse props, care mai de care mai haioase, după preferințe.
Breslo Handmade Hub
În zonele de bar așteaptă dulciuri home-made, sushi proaspăt și vin bun de la Sâmburesti
HouseofGoodies.ro, Bunicel.ro și my-sushi.ro v-au pregătit prăjituri, dulcețuri și sushi de casă, de savurat alături de un pahar rece de Aqua Carpatica sau de un vin bun de Sâmburesti.
Ateliere creative pentru pasionații de handmade. Învață să faci orice!
Creatorii talentați de pe Breslo.ro vă învață trucurile meseriei. Veți învăța să faceți singure broșe din piele sau coronițe din flori faux, trandafiri din șervețele sau pisici din sârmă modelată, cum să gravați cu foc și să pictați bijuterii din sticlă. Spor la treabă!
atleiere creative
Târg de cadouri handmade cu 70 dintre cei mai talentați creatori
70 de creatori talentați vă așteaptă cu cele mai frumoase produse ale lor. Hub-ul va fi locul perfect pentru cumpărat cadourile de Florii și de Paște, veți găsi orice de la haine și accesorii, la cosmetice bio, totul lucrat manual cu mare atenție.
Ne vedem acolo!
fotografia de produs
Despre Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de handmade, Breslo este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de produse handmade și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.
[products ids=1039465,125010375,125011412,125005904]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.