Concurs Dragobete – Câştigă cu Hama căști bluetooth

Prietenii de la Hama ne-au ajutat să-ți pregătim o altă surpriză, un nou concurs pe pagina de facebook F64.
Concursul poartă denumirea “Câştigă cu Hama – Căști Bluetooth” și se desfășoară în perioada 23-28 februarie 2015.
Tema concursului este „Dragobete”, iar 2 dintre participanți vor fi premiați cu două dintre cele patru perechi de căști Hama Speed, pentru tine și perechea ta!
Denumită și „Cap de primavara”, „Sânt Ion de primăvară” sau „logodnicul păsărilor”, Dragobetele aduce bucurie și apropiere, zâmbete și bună dispoziție. Este o sărbatoare a dragostei, momentul când natura se trezește, iar oamenii intră în rezonanță cu ea.
Postează sub formă de comentariu cea mai frumoasă fotografie în care ai surprins dragostea și te premiem!
Fotografiile câștigătoare se aleg astfel: cea mai bună fotografie selecționată de juriu și fotografia cu cele mai multe like-uri, așa că nu uita să-ți inviți preietenii să te voteze.


Jurizarea se va face joi, 5 martie 2015, iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 6 martie pe facebook și printr-un update la articolul de pe blog. Un reprezentant din partea F64 va anunţa personal cei 2 câștigători, atât prin mesaj privat pe profilul acestora de facebook, cât şi prin e-mail.
Citește regulamentul complet aici.
[products ids=125017333,125017334,125017335]

Alți fotografi au mai citit și:

23 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.