Beards Unlimited – Bărboșii vin la F64!

Beards Unlimited, proiectul foto preluat de o serie de site-uri din străinătate şi nu numai, ajunge la F64.  
Prima oară am citit despre el pe site-ul Bored Panda. Apoi, mediul online a fost invadat de bărboşi. Din Bucureşti şi Braşov. Însă proiectul este abia la început iar fotograful Zia Vey va continua cu siguranţă să caute posesori de bărbi cu forme din cele mai diverse şi interesante, combinate cu personalitatea şi profesiile acestora.
Beards Unlimited a pornit de la ideea că, asemenea unei priviri cuceritoare sau a unei expresii care îţi poate oferi un răspuns de la distanţă, şi bărbile pot dezvălui ceva din personalitatea posesorului. Formele diverse de bărbi, completate de accesorii precum papionul sau o şapcă fistichie pot vorbi în locul celui care o poartă, pentru noi, cei care stăm deoparte şi admirăm sau… comentăm. După caz 🙂


Te invităm sa urmăreşti prezentarea de portofoliu a lui Zia şi să vezi bărbi “wild“, cu vechime sau simetrice şi pe cei care le poartă, în fotografii: avocaţi, actori, graficieni, bucătari, până la oameni cu spirit liber.
Proiectul nu se opreşte aici.
Zia Vey şi-a propus ca, până la final, să adune 100 de portrete cu bărbi interesante.
Prezentarea de portofoliu are loc pe data de 19 februarie, începând cu ora 19:00, la sala expozițională F64.
Pentru înscriere te rugăm să trimiți un email pe adresa seminarii@f64studio.ro.
Te aşteptăm, fie că eşti posesor de barbă, fie că nu!

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • F64.ro acum e bine. Multumesc!

  • Buna Mircea te rugam sa mai incerci o data. Posibil sa fi fost o eroare temporara, formularul este public. Anunta-ne daca totusi nu merge. Multumim!

  • Buna Mircea te rugam sa mai incerci o data. Posibil sa fi fost o eroare temporara, formularul este public. Anunta-ne daca totusi nu merge. Multumim!

  • nu se poate accesa linkul catre google docs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.