Noile aparate Canon PowerShot, IXUS și imprimantele PIXMA PRO

Demonstraţi-vă creativitatea cu ajutorul noilor aparate Canon PowerShot şi IXUS şi al imprimantelor PIXMA PRO
Canon a anunțat o colecţie de noi modele care fac parte din bine cunoscutele game de produse PowerShot, IXUS şi PIXMA PRO, acestea fiind create pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de cel mai bun accesoriu foto – fie că vreţi să faceţi fotografii în călătorii cu aparatul PowerShot SX410 IS cu zoom puternic, fie că faceţi fotografii pe fugă cu elegantul IXUS 275 HS sau că arătaţi tuturor cele mai importante momente, cu ajutorul noilor imprimante PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S.
Apropiaţi-vă mai mult de momentele dumneavoastră speciale – PowerShot SX410 IS


Creat pentru a surprinde orice situaţie apărută în viaţa dumneavoastră, modelul compact PowerShot SX410 IS îmbină un zoom incredibil de 40x cu tehnologia ZoomPlus de 80x într-o carcasă la scară redusă, pentru a vă ajuta să surprindeţi subiectele aflate în apropiere dar şi la distanţă. Modelul este perfect pentru surprinderea celor mai dragi momente, fiind dotat cu un senzor de 20 MP şi cu procesor DIGIC 4+, astfel încât sunt surprinse cele mai fine detalii cu o claritate uimitoare şi cu estompări minime ale imaginii, datorită funcţiei IS Inteligent. Diversitatea modurilor Canon- inclusiv Smart Auto şi Filtre creative – vă stă la îndemână pentru a vă stimula creativitatea iar scenele pot fi aduse la viaţă prin atingerea unui buton cu funcţia de înregistrare de filme HD la 720p. Pentru utilizare facilă şi pentru confortul dumneavoastră, acest aparat foto bridge dispune de un mâner ergonomic pentru o stabilitate mai mare atunci când faceţi zoom pe subiectele aflate la mare depărtare.
IXUS 275 HS este însoţitorul perfect

Fie că tocmai porniţi într-o aventură sau pur şi simplu petreceţi o noapte în oraş cu prietenii, noul IXUS 275 HS surprinde fiecare moment la calitatea pe care acesta o merită. Beneficiind de specificaţiile celebre ale modelelor IXUS – design compact şi elegant şi carcasă metalică frumoasă, creată pentru a încăpea fără probleme în buzunar – modelul IXUS 275 HS nu face rabat nici când vine vorba despre funcţionalitate. Zoomul optic de 12x face echipă cu senzorul CMOS de 20,2 megapixeli, astfel încât indiferent de lumina în care fotografiaţi, fotografiile realizate să beneficieze de calitatea înaltă pe care v-o doriţi. Pentru a vă asigura că veţi apărea în fotografia de grup sau pentru a evita deranjul în momente deosebite, puteţi fotografia la distanţă prin wireless cu ajutorul noii aplicaţii Canon Camera Connect, care vă permite să controlaţi aparatul chiar şi de pe un telefon inteligent.
După ce aţi realizat fotografiile perfecte, este foarte uşor să le împărtăşiţi cu prietenii şi cu familia sau pe alte dispozitive, datorită multiplelor opţiuni de conectare de care dispune modelul. Cu ajutorul opţiunilor Dynamic NFC şi Wi-Fi, imaginile pot fi vizualizate şi stocate pe Staţia de Conectare Canon, transferate pe dispozitivul dumneavoastră inteligent sau încărcate în serviciul de stocare de tip cloud al Canon, irista şi pe reţelele de socializare.
Daţi viaţă creaţiilor dumneavoastră cu ajutorul imprimantelor PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S
Noile modele PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S înlocuiesc modelele Canon existente, PRO-100 şi PRO-10 şi prezintă o întreagă varietate de noi opţiuni de conectare pentru a vă permite să imprimaţi cu uşurinţă şi să daţi viaţă creaţiilor dumneavoastră în detalii uimitoare.
Modelul PIXMA PRO-100S foloseşte 8 cerneluri pe bază de vopsea pentru a produce imprimări de înaltă calitate, în culori vibrante, cu dimensiuni de până la A3+, la viteze mari. Iar modelul PIXMA PRO-10S este dotat cu un sistem de cerneală cu pigment care utilizează 10 cerneluri individuale şi Optimizator Chroma pentru a putea obţine imprimări de cea mai înaltă calitate cu densitate mare de negru şi durabilitate crescută.
https://www.youtube.com/watch?v=V5J4B_E2pQ8&feature=youtu.be
De asemenea, cele mai recente modele de imprimante Canon PIXMA PRO vă permit să vă conectaţi şi să imprimaţi în cel mai uşor mod posibil. Fie că aveţi nevoie să imprimaţi din servicii de stocare tip cloud, precum DropBox™, Flickr™ Facebook™, Google Drive şi One Drive, direct din PIXMA Cloud Link- Canon sau aveţi nevoie să faceţi setări pentru a putea imprima via Wi-Fi, Ethernet, PictBridge sau via telefoane mobile sau tablete, aveţi de unde alege.
PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S sunt compatibile şi cu noua aplicaţie Canon Pro Gallery Print care vă permite să vă conectaţi la serviciile de găzduire foto şi video Zenfolio şi SmugMug de pe tableta dumneavoastră, astfel încât să vă puteţi imprima materialele la calitate excepţională şi să aveţi garanţia că acestea vor fi puse în valoare aşa cum merită.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.