Canon lansează EOS 5DS, EOS 5DS R şi alte noi produse

Canon revoluţionează astăzi sistemul EOS, odată cu lansarea modelelor EOS 5DS şi EOS 5DS R – o nouă gamă de DSLR-uri full frame cu rezoluţie foarte mare. Depăşind barierele senzorului de 35 mm, noile aparate foto oferă cel mai mare număr de megapixeli întâlnit vreodată la un senzor full frame, o valoare uimitoare de 50,6 MP.
De asemenea, Canon lansează astăzi două aparate DSLR impresionante, incluse în gama EOS entry-level – modelele EOS 760D şi EOS 750D – create pentru a veni în ajutorul celor creativi astfel încât aceştia să treacă la nivelul următor în domeniul fotografiei.
In plus, Canon prezintă astăzi şi o colecţie de modele noi care fac parte din bine cunoscutele game de produse PowerShot, IXUS şi PIXMA PRO, acestea fiind create pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de cel mai bun accesoriu foto – fie că vreți să faceți fotografii în călătorii cu aparatul PowerShot SX410 IS cu zoom puternic, fie că faceți fotografii pe fugă cu elegantul IXUS 275 HS sau că arătați tuturor cele mai importante momente, cu ajutorul noilor imprimante PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S.
EOS 5DS şi EOS 5DS R – o nouă gamă de DSLR-uri full frame cu rezoluţie foarte mare
Oferind calitate de neegalat, aparatele foto beneficiează de o combinaţie excepţională de rezoluţie, capacitate de reacţie şi durabilitate, fie că fotografiaţi peisaje, detalii arhitecturale, şedinţe de modă sau portrete, la nivel amator sau profesionist. Atunci când exigenţele cer cea mai clară imagine, modelul EOS 5DS R este dotat cu un filtru de anulare low pass pentru a maximiza rezoluţia senzorului şi calitatea imaginii. Împreună cu noile DSLR-uri, Canon vă prezintă şi EF 11-24mm f/4L USM, obiectivul rectiliniar ultra-grandangular cu zoom cu cel mai mare unghi de deschidere, cel mai bun accesoriu pentru fotografii de peisaje şi de detalii arhitecturale.


Stabilirea de standarde noi pentru DSLR-urile full-frame  
Introducând o nouă gamă de aparate foto full-frame, modelele EOS 5DS şi EOS 5DS R combină utilizarea rapidă şi instinctivă a unui DSLR cu noul senzor de 50,6 MP CMOS, conferindu-vă flexibilitatea de a fotografia o paletă largă de scene şi de subiecte, făcând din acesta un aparat foto ideal pentru imprimare pe suporturi cu format mare, precum panouri publicitate şi coperte de reviste, unde fiecare pixel este important. Configuraţia avansată a senzorului permite o sensibilitate ISO de 100-6400, care poate fi extinsă până la 50-12800, asigurând imagini de calitate cu zgomot redus, culori fidele şi o gamă dinamică largă. Pentru mai multă flexibilitate, rezoluţia aparatelor permite trei noi moduri de fotografiere cu decupare, incluse în aparat – 1.3x, 1.6x şi 1:1. Vizibile prin vizor, modurile de decupare conferă rezultate excepţionale, chiar şi pentru fotografii de 19 MP decupate la 1.6x.
Create pentru a asigura realizarea celor mai exigente fotografii, procesoarele duale DIGIC 6 ale modelelor EOS 5DS şi EOS 5DS R oferă performanţă şi timp de reacţie rapid, necesare pentru a obţine imagini de cea mai înaltă calitate, în culori excepţionale. Ambele procesoare au fost concepute pentru a putea face faţă cu uşurinţă nivelurilor ridicate de date de imagine primite de la senzorul de 50,6 MP, reducând în acelaşi timp zgomotul de imagine şi conferind libertatea de a face fotografii la cinci cadre pe secundă.
Excepţional în mod automat
Inventate pentru a vă putea asigura că focalizarea urmăreşte fiecare detaliu al unui peisaj de excepţie sau al unei şedinţe realizate într-un studio de modă, modelele EOS 5DS şi EOS 5DS R sunt dotate cu un sistem avansat de autofocalizare în 61 de puncte, cu 41 de puncte în cruce, asigurând obţinerea unor imagini de o claritate şi fidelitate uimitoare pe toată suprafaţa cadrului. Ambele aparate menţin cu uşurinţă focalizarea pe subiectele în mişcare, folosind funcţiile EOS de Urmărire Inteligentă şi Recunoaştere AF (iTR) pentru a urmări atât feţele cât şi culorile. Pentru a reduce neclaritatea imaginii, sistemul Canon de control al vibraţiilor oglinzii foloseşte un mecanism pentru a deplasa oglinzile aparatului în sus şi în jos într-un mod foarte bine controlat, evitând toate opririle bruşte şi atenuând sunetul obturatorului.
În plus, datorită senzorului de măsurare RGB+IR de 150k pixeli cu detectare de licărire, puteţi realiza fotografii cu expuneri clare şi consistente în diverse surse de lumină, inclusiv lumină fluorescentă.
Detalii incredibile şi creativitate neîngrădită
Calitatea excepţională a imaginilor vă este acum la îndemână, datorită aparatelor foto EOS 5DS and EOS 5DS R care includ o serie de moduri şi setări care pot fi personalizate, pentru a vă asigura că obţineţi mereu rezultate extraordinare. Noua funcţie Stil de Imagine cu detalii fine maximizează nivelul de detalii care pot fi obţinute de la senzor, permiţând reglarea avansată a clarităţii fără a fi nevoie de software pentru editare.
Modurile creative consacrate, inclusiv Expunere Multiplă şi HDR, asigură creativitate instantă, doar cu ajutorul funcţiilor aparatului, în timp ce cronometrul încorporat vă oferă posibilitatea să fotografiaţi de-a lungul unor perioade de timp mai mari şi să creaţi clipuri video cu imagini lente uimitoare, fără a fi nevoit să staţi lângă aparat sau să utilizaţi programe software avansate şi alte accesorii.
Structură profesionistă de cea mai bună calitate, funcţii care pot fi personalizate
Modelele EOS 5DS şi EOS 5DS R au fost create de experţi pentru a permite utilizarea rapidă a acestora, indiferent de mediul în care le folosiţi. Vizorul 100% cu strat de acoperire electronic facilitează încadrarea cadrelor dificile şi poate fi personalizat în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Ecranul LCD Clear View mare, de 8,11 cm (3,2”), cu structură antireflectivă, reduce reflectarea sau strălucirea atunci când verificaţi fotografiile realizate şi are rol de panou de vizualizare şi accesare pentru cele mai utilizate setări. Noul ecran de Control Rapid pentru personalizare al aparatului vă oferă posibilitatea de a personaliza cu uşurinţă tipul, dimensiunea şi poziţia simbolurilor, în funcţie de utilizator sau de scenariul de fotografiere.
Ambele aparate folosesc design-ul DNA caracteristic Canon – o carcasă foarte durabilă construită dintr-un aliaj de magneziu care permite fotografierea indifierent de condiţiile meteorologice – ideal pentru fotografii de peisaje care doresc să obţină fotografia perfectă indiferent de vreme.
EOS 5DS R: Creat pentru a obţine imagini extraordinare cu un DSLR
Atunci când doriţi să obţineţi detaliile cele mai fine, modelul EOS 5DS R este dotat cu un filtru de anulare low pass pentru a putea obţine cele mai clare rezultate posibile. Ideal pentru fotografii de peisaje, unde subiectele sunt naturale, filtrul de anulare low pass al aparatului foto ajută la surprinderea unor detalii excepţionale necesare pentru a transforma o fotografie frumoasă într-o fotografie incredibilă.
Expertiză optică: noul EF 11-24mm f/4L USM
Modelele EOS 5DS şi EOS 5DS R sunt compatibile cu gama extinsă de obiective EF Canon, care include 71 de modeleii. Canon vă prezintă astăzi obiectivul rectiliniar ultra-grandangular cu zoom cu cel mai mare unghi de deschidere1, EF 11-24mm f/4L USM. Perfect pentru acei fotografi axaţi pe fotografia de peisaje şi detalii arhitecturale, obiectivul EF 11-24mm f/4L USM a fost creat pentru a deschide o nouă lume de oportunităţi de creativitate, datorită intervalului său focal ultra-grandangular de 11-24mm. Beneficiind de o nouă structură optică, obiectivul este dotat cu trei lentile asferice, inclusiv un element asferic de fond, care sporeşte calitatea imaginii şi reduce la minim distorsiunile, în timp ce carcasa este bine definită şi suficient de rezistentă pentru a fi utilizată în condiţii meteorologice extreme.
Caracteristici principale ale EOS 5DS:

  • Senzor CMOS de 50,6MP cu procesoare Dual DIGIC 6
  • Senzor de măsurare RGB+IR de 150K pixeli
  • până la 5,0 de cadre pe secundă
  • AF în 61 de puncte
  • Fotografiere decupată
  • EOS 5DS R include şi:
  • Filtru de anulare low-pass

Caracteristici principale EF 11-24mm f/4L USM:

  • exploraţi peisajele dintr-un unghi ultra-grandangular
  • obiectivul rectiliniar ultra-grandangular cu zoom cu cel mai mare unghi de deschidere1
  • distorsiune minimă – ideal pentru detalii arhitecturale şi interioare
  • straturile de protecţie superioare ale obiectivelor protejează împotriva artefactelor sau a petelor luminoase
  • AF rapid dar foarte silenţios, comandă manuală prioritară
  • continuaţi să fotografiaţi chiar şi în condiţii meteorologice extreme

 Despre Canon Europe
Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 17.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).
Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.  Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.
Filosofia companiei Canon este Kyosei‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.
[products ids=125017228,125017230]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.