Canon 760D si 750D – fotografia trece la un alt nivel

Canon a anunțat astăzi două aparate DSLR impresionante, incluse în gama EOS entry-level – modelele EOS 760D şi EOS 750D – create pentru a veni în ajutorul celor creativi astfel încât aceştia să treacă la nivelul următor în domeniul fotografiei.
Modelul EOS 750D este aparatul DSLR ideal dacă doriţi să surprindeţi imagini extraordinare şi să realizaţi filme Full HD pentru amintiri speciale, având asigurate modurile de fotografiere automată, în timp ce modelul EOS 760D oferă fotografilor entuziasmaţi mai multă libertate în ceea ce priveşte creativitatea dar şi control manual pentru a obţine în mod instinctiv fotografii de impact.
Fotografii de calitate uimitoare la fiecare încercare
Cu ajutorul acestor modele, este mai uşor ca oricând să surprindeţi momentele preferate la o calitate demnă de acestea – în culori vibrante, cu focalizare precisă şi detalii bogate – folosind un nou senzor puternic de 24,2MP şi procesorul de imagine Canon DIGIC 6. Datorită intervalului ISO de ISO 100-12.800, modelele Canon 760D şi Canon 750D oferă rezultate bogate în detalii indiferent de lumina în care fotografiaţi, chiar dacă surprindeţi un răsărit sau un apus sau dacă vă aflaţi într-un spaţiu închis. În plus, tehnologia de Detectare de licărire, prezentă prima dată la modelul EOS 7D Mark II, asigură imagini cu o expunere consistentă realizate în lumină artificială, pentru o flexibilitate şi mai mare.
Bucuraţi-vă de posibilitatea de a surprinde momentele de acţiune preferate cu ajutorul modului de fotografiere în rafală cu cinci cadre pe secundă, de care beneficiază aparatul, datorită căruia vă asiguraţi că aţi surprins toată acţiunea. Modelele EOS 760D şi EOS 750D asigură o focalizare extrem de clară, având un sistem puternic AF în 19 puncte în cruce, care se adaptează oricărei situaţii, fie că fotografiaţi animale care se mişcă rapid sau evenimente sportive pline de acţiune.


Surprindeţi-vă lumea în filme
Cineaştii amatori îşi pot imortaliza amintirile sub formă de filme la rezoluţie excepţională FULL HD şi în format MP4, pentru partajarea facilă on-line. Puteţi fi siguri că focalizarea se face mereu pe subiectele dorite, datorită senzorului Hybrid CMOS AF III care oferă posibilitatea de a urmări sau de a schimba focalizarea, în timp ce compatibilitatea cu obiectivele STM asigură o focalizare fină şi silenţioasă, conferind acurateţe maximă şi viteză. De asemenea, modelul EOS 760D oferă videografilor începători o gamă variată de moduri suplimentare de filme creative, care uşurează procesul de realizare a unor filmări unice. Puteţi realiza filme de atmosferă, atât cu detalii din zonele cu umbră cât şi din zonele cu lumină, cu ajutorul modului de film HDR sau puteţi crea instantaneu un efect de obiectiv profesional tilt-shift cu Efect Miniatural.
Control şi creativitate la îndemână
Specificaţiile puternice ale modelelor Canon 760D şi EOS 750D vin în carcase compacte realizate de experţi în domeniu, cu un mâner ergonomic şi LCD rabatabil pentru utilizare facilă în orice situaţie. Preluaţi controlul asupra funcţiilor de fotografiere, controlul manual complet conferindu-vă libertatea de a vă descoperi propriul dumneavoastră stil de fotografiere creativ. Modelul EOS 760D permite fotografilor să fie mai atenţi la setările efectuate datorită comenzilor amplasate la îndemână, specifice modelelor EOS de la Canon, inclusiv Buton de Control Rapid pe spate, panou LCD în partea de sus şi Vizor Inteligent pentru accesul rapid şi vizualizarea setărilor şi a imaginilor.
Imediat ce veţi lua unul dintre aparatele foto, veţi putea începe să fotografiaţi cu încredere, cu ajutorul modurilor de fotografiere automată datorită cărora veţi obţine întotdeauna cele mai bune rezultate. Puneţi-vă în evidenţă fotografiile cu ajutorul gamei de moduri de fotografiere tactile, uşor de utilizat şi cu ajutorul filtrelor creative.

Partajare în mişcare, cu prieteni şi dispozitive
Odată ce aţi realizat fotografia perfectă, folosiţi-vă de avantajul şi viteza oferite de funcţiile Wi-Fi şi NFC pentru a partaja rapid şi simplu cu prietenii şi cu alte dispozitive. Postaţi cele mai reuşite imagini pe reţelele de socializare sau stocaţi în serviciile de cloud, precum serviciul Canon de gestionare a imaginilor irista, folosind funcţia Wi-Fi pentru încărcare directă. Când sunteţi pregătiţi să vă stocaţi sau să vă revedeţi fotografiile, cu ajutorul funcţiei NFC vă puteţi conecta simplu şi rapid şi puteţi face transferuri către o Staţie de conectare Canon sau către un dispozitiv inteligent cu funcţie NFC.
Caracteristici principale EOS 760D:

  • descoperiţi următorul nivel de fotografiere cu ajutorul acestui aparat DSLR extraordinar
  • filme superbe la fel de uşor ca şi cum aţi fotografia
  • controlaţi fiecare aspect al aparatului în timp ce fotografiaţi
  •  Wi-Fi şi NFC
  •  funcţii avansate şi modurilor de fotografiere creative

Caracteristici principale EOS 750D:

  • surprindeţi cu uşurinţă detalii incredibile în orice situaţie
  • realizaţi filme superbe la fel de uşor ca şi cum aţi fotografia
  • vă conectați cu uşurinţă şi împărtăşiţi imaginile dumneavoastră cu toată lumea.

Despre Canon Europe
Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 17.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).
Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.  Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.
Filosofia companiei Canon este Kyosei ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.
[products ids=125017233,125017235]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.