Fotografia de acțiune iarna, cu Mihai Ștețcu

Postat de: F64 F64

A descoperit fotografia la vârsta de 6 ani când a făcut prima fotografie bunicii. A pășit în laboratorul foto la 10 ani, pentru ca mai târziu să lucreze ca fotograf la un ziar local din Cluj-Napoca. De aici a ajuns la Gazeta Sporturilor, unde a făcut cunoștință cu fotografia de sport. Din 2010 este primul și singurul fotograf oficial Red Bull din România.
Îi place să fotografieze orice se află în mișcare și ține de sport, de la handbal, baschet sau fotbal până la box, parașutism, sporturi extreme și sporturi de iarnă. Despre acestea din urmă vom detalia și mai jos, în interviul video pe care Mihai Ștețcu l-a acordat F64.

Află de ce este Red Bull un stil de viață, ce responsabilități implică fotografia de acțiune, peripeții de la shooting-uri, de ce este mai dificilă fotografia de acțiune iarna și care ar fi echipamentul de bază pentru a practica acest gen fotografic. Vorbim de asemenea despre riscuri, organizarea și importanța planificării din timp a zilei de fotografiat (prospecția reprezentând probabil 90% din livrarea unui produs de calitate), precum și despre acele sfaturi utile pe care să le ai în vedere când pleci la fotografiat competiții sportive iarna.

Toate acestea și chiar mai multe în interviul video de mai jos:

Mai multe despre Mihai Ștețcu găsești aici.

Cu acest articol încheiem seria de materiale dedicate fotografiei de iarnă, te așteptăm însă de săptămâna viitoare cu noi articole, de această dată dedicate fotografiei comerciale, fie ea de modă sau de produs.
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top