Concursul „Iarna, noi nu umblăm creanga!” – câștigătorii

Miercuri, la ora 24:00, s-a încheiat concursul „Iarna, noi nu umblăm creanga!” , organizat de F64.
Dacă trecem peste condițiile meteo vitrege și acceptăm să ieșim din zona de confort, putem descoperi în iarnă numeroase subiecte și povești, care mai de care mai fotogenice.
Participanţilor li s-a sugerat să se foloseasca de elemente precum zăpada, nămeții proaspăt așternuți pe munți, dealuri, în păduri, parcuri sau chiar în fața blocului. De asemenea, puteau să evidențieze condițiile meteo vitrege,urmele de pași sau mașini lăsate în zăpadă, frunzele si geamurile înghețate sau alte detalii care surprind atmosfera de iarnă. Dacă apăreau și personaje care să ne ducă cu gândul la povești numai bune de spus la gura sobei, cu atât mai bine.
Concursul s-a desfășurat în perioada 07.01.2015 – 21.01.2015 iar F64 a pus în joc un voucher de călătorie către o destinație la alegere, în valoare de 300 de eur și printarea gratuită (10×15) a fotografiilor realizate în acea perioadă.
Am căutat în fotografii atmosferă, poveste, originalitate și compoziție iar alegerea câștigătorului nu a fost deloc ușoară nici de această dată.
În cele din urmă juriul a deliberat, iar fotografia câștigătoare îi aparține lui Ștefan Chirobocea:
fotografie de iarna
Ne-au plăcut de asemenea multe alte peisaje de vis sau fotografii care transmit puternic atmosfera de iarnă, astfel că vom face o galerie separată și pe pagina de Facebook a F64.
Până atunci însă, te invităm să te delectezi cu următoarele fotografii:
Șerban Schiau


Ștefan Chirobocea

Dan Tautan
concursul F64
Ioan Daniel Roșu
concursul F64
Mihaela Dincă
concursul F64
Eduard Guțescu

Vlad Hurdubaia
peisaj de iarna
Cezar Machidon
Vidraru
Adrian Costache
Bucurestiul iarna
Turcza Hunor
fine art
Radu Constantin Enea
radu constantin enea
 
[products ids=105668,125012741,49509544,101907,45108147,46209499,125012680,1042468]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.