Noile Sony Handycam compacte

Prima cameră video 4K cu stabilizare Balanced Optical SteadyShot™!
Pe măsură ce vânzările globale de televizoare 4K Ultra HD avansează, consumatorii devin mai interesați de înregistrarea propriului conținut la rezoluție 4K. Astfel, noile camere video Sony îți permit să păstrezi uimitoarele detalii ale întâlnirilor cu familia sau ale vacanțelor extraordinare la rezoluție 4K.
Noile modele de camere video Sony Handycam te impresionează prin imagini vibrante, pline de culoare și detalii, la rezoluție 4K.
Surprinzi toate detaliile cu Sony Handycam® 4K
Vârful de gamă în 2015 este modelul Sony Handycam FDR-AXP33, care aduce un plus de realism 4K pasionaților de imagine.
Modelul FDR-AXP33 este cu aproximativ 30% mai mic și cu 20% mai ușor decât predecesorul său, FDR-AX100, fiind astfel și mai atractiv pentru utilizatorii care își doresc o cameră ușor de utilizat, însă cu performanțe spectaculoase. FDR-AXP33 este prima cameră video 4K Sony care dispune de un sistem de stabilizare Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS) ce asigură înregistrări  4K fluide, estompând tremurul mâinii, fie că filmezi imagini într-un plan depărtat și acționezi butonul de zoom, fie într-unul apropiat.
La fel ca și celelalte modele de camere video 4K lansate anul acesta, noua FDR-AXP33 înregistrează în format XAVC S, care este ușor de stocat și de editat. Videografii pot înregistra la un bit rate ridicat de 100Mbps. Cu o cantitate de informații mai mare pe fiecare cadru, înregistrările 4K sunt clare și realiste – chiar și atunci când subiecții sunt în mișcare.
Expertiza Sony în domeniul imaginii și în cinematografie se face resimțită în noua serie de camere video Handycam. Modelul FDR-AXP33 dispune de un inel și de un buton manuale cărora le pot fi atribuite funcții precum zoom, focus și expunere. Totodată, acest model dispune și de o patină universală compatibilă ISO care poate fi utilizată cu mai multe accesorii ce sporesc oportunitățile creative pentru videografi.
Chiar și în zilele foarte însorite, compoziția scenelor este ușor de realizat datorită vizorului electronic îmbunătățit (EVF), care arată de trei ori mai multe detalii decât cele disponibile pe modelele anterioare. Ecranul LCD luminos de 3 inci de tip Wide Extra Fine cu tehnologie WhiteMagic™ îți oferă detalii subtile și tonuri de culoare, indiferent de mediul în care filmezi, în interiorul unei încăperi sau afară, în lumină puternică, astfel că ai acces permanent la imaginile înregistrate pentru a putea ajusta în orice moment setările camerei.
Odată ce ai încheiat înregistrarea, conectează camera la televizorul 4K prin cablul HDMI disponibil în pachet, pentru a revedea imaginile impresionante și realiste. Te poți bucura de imaginile surprinzătoare chiar și pe un televizor Full HD, datorită tehnologiei de redare Super-Sampled Full HD, care aduce înregistrarea 4K la parametri optimi pentru rezoluția Full HD.


Mai multe modalități de a înregistra și împărtăși amintirile
Noua linie Sony de camere video Full-HD vine cu o serie de îmbunătățiri care te ajută să te bucuri de fiecare moment. Trei modele noi – HDR-PJ620, PJ410 și CX450 – oferă înregistrări HD încântătoare și tehnologii de stabilizare optică.
O caracteristică standard pentru toate modelele Handycam, Highlight Movie Maker îți permite să realizezi filme scurte cu efecte de tranziție și muzică de fundal, chiar dacă nu ai cunoștințe de editare video. Camera alege cele mai bune imagini și compune filmul pe care îl poți încărca cu ușurință pe platforme online ca Facebook sau YouTube. Toate imaginile sunt înregistrate în format MP4, fiind astfel ușor de distribuit online.
Disponibilă pe cele mai multe dintre noile camere Sony, funcția Multi Camera Control îți oferă o gamă variată de opțiuni creative prin accesul simultan la mai multe camere compatibile. Astfel, poți opri sau porni înregistrarea, poți apropia imaginile îndepărtate folosind zoom-ul, poți fotografia cu mai multe camere în același timp. În cazul în care ești utilizator de Action Cam sau de camere de tip obiectiv Sony, poți controla până la cinci dispozitive simultan.
Prin utilizarea dispozitivului VCT-CSM1, poți adăuga o a doua cameră pe Handycam-ul Sony, pentru a te bucura de abordări diferite ale aceleiași imagini.
Este ușor să combini imaginile înregistrate de fiecare cameră pentru a realiza un film dinamic cu aplicația PlayMemories Home.
Funcția de Live Streaming  disponibilă pe noile modele îți permite să transmiți live imagini HD și sunet de la Handycam prin accesul la o rețea wireless.
Înregistrarea în format XAVC S la un bit-rate de 50Mbps și un sistem avansat de stabilizare optică – Balanced Optical SteadyShot sau Optical SteadyShot cu mod Intelligent Active – sunt caracteristici standard ale noilor modele Sony Handycam lansate în 2015. Cu un unghi de cuprindere mare, de 26,8mm, camerele pot fi utilizate pentru înregistrarea celor mai frumoase momente din vacanță, de la reuniuni de familie sau din viața de zi cu zi.
Noile camere video Sony Handycam 4K și Full HD sunt disponibile pentru precomandă și vor fi pe rafturile magazinelor din Europa începând cu luna februarie a acestui an.
Actualizare de firware pentru FDR-AX100
Camera video Sony FDR-AX100 va fi de asemenea compatibilă cu codec-ul XAVC S 4K la un bitrate de 100 Mbps după actualizarea de firmware programată pentru luna martie a acestui an.
Să recapitulăm noutățile:

  • Sony FDR-AXP33 – cu aproximativ 30% mai mic și cu 20% mai ușor decât modelele actuale de camere video 4K
  • Înregistrare 4K la o rată de 100Mbps pentru imagini 4K incredibile
  • Caracteristici profesionale pentru mai multă flexibilitate în filmare
  • Redarea imaginilor 4K direct pe televizorul Full HD cu Super-sampled Full HD și Trimming Playback
  • Două camere HD cu stabilizare SteadyShot și înregistrare în format XAVC S pentru imagini fluide de calitate
  • Posibilități creative cu Highlight Movie Maker, Live Streaming și Multi Camera Control
  • Proiector încorporat (FDR-AXP33) cu luminozitate ridicată, de 50 de lumeni

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.