Adună toate imaginile într-un loc cu Canon CS100

Canon ne prezintă staţia de conectare CS100, un dispozitiv unic pentru stocarea fotografiilor, care vă permite să salvaţi, să vizualizaţi şi să partajaţi rapid fotografii şi filme, toate dintr-un singur loc accesibil.
Puteţi transfera fără efort imagini cu momentele preferate – din aparate foto şi dispozitive inteligente.
Comportându-se ca un hub central pentru conţinut de 1TB, cu staţia de conectare Canon CS100 nu vă veţi mai gândi pe ce card de memorie sau dispozitiv sunt stocate imaginile. Toate fotografiile şi filmele dumneavoastră pot fi acum importate cu uşurinţă din aparatele foto şi camerele de filmat Canon cu funcţie NFC printr-o simplă atingere.
De asemenea, materialele preferate pot fi transferate pe staţia de conectare CS100 de pe o gamă largă de dispozitive. Momentele surprinse de alte aparate foto pot fi importate prin intermediul unei conexiuni USB cu fir sau direct de pe un card de memorie. Momentele spontane surprinse pe telefoane inteligente sau tablete pot fi transmise folosind Wi-Fi, printr-un browser web, acum fiind mai uşor ca niciodată să vă centralizaţi toate imaginile sau clipurile video.
Bucurati-vă de imaginile dumneavoastră și proiectați-le pe marele ecran.
 


Odată stocate, staţia de conectare CS100 este mijlocul perfect cu ajutorul căruia puteţi prezenta momente speciale – de la vacante la nunţile prietenilor şi familiei, direct la dumneavoastră acasă. Staţia de conectare CS100 se poate conecta la televizoare cu ecran foarte mare prin HDMI, permiţându-vă să vă prezentaţi şi să vă bucuraţi de imagini şi filme la rezoluţie HD, aşa cum merită să fie văzute. Pentru o vizualizare ocazională, puteţi accesa albumele wireless de pe telefonul inteligent, tabletă sau calculator prin intermediul unui browser web.
Staţia de conectare CS100 vă ajută şi să vă organizaţi albumele de fotografii prin intermediul televizorului – folosind telecomanda dedicată cu unde infraroşii, puteţi vedea conţinutul în funcţie de dată sau puteţi realiza albume tematice.
Realizată pentru partajare
Prietenii şi familia pot fi la curent cu cele mai recente aventuri ale dumneavoastră. Cu ajutorul CANON iMAGE GATEWAY, staţia dumneavoastră de conectare CS100 vă permite să partajaţi cu uşurinţă imagini şi filme pe o serie de site-uri web de socializare – precum şi pe Irista, platforma Canon de gestionare a imaginilor pe bază de cloud – astfel încât să vă puteţi bucura cu toţii de acestea, indiferent unde s-ar afla. Totodată, albumele pot fi trimise la rezoluţie completă către alte staţii de conectare CS100, permiţându-vă să le partajaţi cu prietenii şi familia în întreaga lume, pentru a fi văzute şi imprimate la o dată ulterioară. Puteţi printa chiar şi imagini stocate, fără a avea nevoie de un PC, folosind o imprimantă compatibilă PictBridge prin LAN Wireless.
Staţia de conectare CS100 va fi disponibilă în 11 limbi (japoneză, engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, chineză simplificată, rusă, coreană, chineză tradițională, portugheză).
Principalele avantaje ale stației de conectare CS100:

  • Pur şi simplu atingeţi aparatul foto cu NFC pentru a transfera fotografii şi filme
  • Bucuraţi-vă de fotografiile şi filmele stocate de pe mai multe dispozitive într-un singur loc
  • Partajaţi imaginile pe site-urile de socializare, pe cloud sau alt CMST
  • Imprimaţi direct de la CMST pe imprimantă dumneavoastră wireless
  • Transferaţi pe/de pe cardurile de memorie sau conectaţi-vă aparatul foto via USB(conectat cu ajutorul PTP-Picture Transfer Protocol, disponibil la modelele Canon lansate din 2010 încoace)

Revenim cu detalii.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.