Canon anunţă noua gamă PowerShot și IXUS

Canon a prezentat azi şapte noi modele care vor face parte din gamele de aparate foto PowerShot şi IXUS. Create pentru a oferi soluţiile perfecte, indiferent de locul sau momentul în care faceţi fotografii, noile produse sunt ideale pentru orice situaţie: fie că faceţi fotografii de aproape sau de la distanţă cu ajutorul celor trei noi aparate PoweShot cu superzoom, fie că petreceţi o seară în oraș şi faceţi fotografii cu unul dintre cele trei aparate foto compacte IXUS sau doriţi să fiţi creativi cu ajutorul noului aparat foto PowerShot N2.
Surprindeţi momente de neuitat, oriunde v-aţi afla!
Perfecte pentru a surprinde momente de la distanţă, noile aparate foto cu superzoom PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS şi PowerShot SX610 HS oferă flexibilitate maximă, asigurându-se că puteţi surprinde toate momentele, de la vacanţe de vară în familie la escapade de weekend, totul la cea mai înaltă calitate.


Veţi fi pregătit pentru a surprinde aproape orice subiect, datorită celui mai recent aparat foto bridge Canon, PowerShot SX530 HS, care dispune de un remarcabil zoom optic de 50x şi de ZoomPlus de 100x. Iar modelele de buzunar PowerShot SX710 HS şi PowerShot SX610 HS, fiecare cu zoom optic de 30x , respectiv de 18x, vă ajută să ajungeţi mai aproape de subiectele greu de atins. Pentru a aborda subiecte dificile, funcţia de Zoom Auto prezentă la toate cele trei modele, vă ajută să menţineţi subiectul în cadru, detectând în mod automat numărul de oameni şi reglând nivelul de zoom pentru a stabili dimensiunea optimă. Între timp, funcţia IS inteligent asigură realizarea unor imagini clare. După surprinderea momentelor, puteţi partaja imaginile şi filmele realizate în format Full HD direct pe telefoane inteligente şi tablete, printr-o simplă atingere, folosind funcţiile integrate Wi-Fi şi Dynamic NFC.
Creativitatea dintr-un alt unghi – aparatul foto PowerShot N2

Pentru a realiza fotografii creative, spontane, noul PowerShot N2 vă este la îndemână cu tot ceea ce aveţi nevoie. Design-ul unic de formă pătrată dispune de un zoom inovator şi de inele pentru fotografiere, pentru a putea realiza fotografii din mai multe unghiuri. De asemenea, aparatul PowerShot N2 beneficiază de un ecran tactil care se pliază la 180 de grade, activând modul dedicat selfie, care vă ajută să vă faceţi fotografii impecabile. Pentru a vă impresiona prietenii, modul Fotografie creativă, acum îmbunătăţit, creează o gamă de diferite abordări creative pentru fiecare fotografie realizată; tehnologia inteligentă analizează subiectul şi realizează clipuri video scurte şi amuzante, cu diverse cadre şi efecte.
Subţire, elegant si compact – faceţi fotografii de oriunde

De la ieşiri cu prietenii la explorarea oraşului în care vă aflaţi, modelele IXUS 160, IXUS 165 şi IXUS 170 vă ajută să surprindeţi cu uşurinţa momente extraordinare în detalii surprinzătoare. Uşoare şi perfecte pentru buzunar, noua gamă conţine cele mai mici aparate foto Canon de până acum, iar cu ajutorul modelului IXUS 170 care dispune de zoom optic de 12x şi al modelului IXUS 160 şi IXUS 165, cu zoom optic de 8x, vă puteţi concentra pe acţiune. Simplu de utilizat, cu rezultate extraordinare la fiecare apăsare a butonului declanşator, toate cele trei aparate foto dispun de un senzor de 20.0 MP pentru fotografii detaliate, în timp ce funcţia Smart Auto vă permite să fotografiaţi fără efort, aparatul controlând setările în locul dumneavoastră iar funcţia Filtre Creative vă oferă rezultatele dorite instant.
Despre Canon Europe:
Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.  Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.
Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovatoare produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoii de creativitate a clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon oferă fiecărui client posibilitatea de a-şi urma pasiunea pentru fotografie.
Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.
Pentru mai multe informaţii despre Canon România intră aici.
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.