Noul Canon EF 100-400mm: performanță telefoto oriunde

Canon prezintă noul EF 100-400mmf/4.5-5.6L IS II USM, un nou obiectiv zoom cu performanță superioară din renumita gamă L, ideal pentru fotografii pasionați de sport și natură. Un succesor al popularului obiectiv EF100-400mm f/4.5-5.6L IS USM, noul model aduce o serie de îmbunătățiri calității imaginii și ușurinței de utilizare, stabilind un nou standard de performanță pentru un obiectiv super telefoto compact.
Flexibilitate și performanță optică de excepție
Obiectivul EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM vă oferă flexibilitatea și libertatea de a fotografia subiecți atât din planul apropiat, cât și cel îndepărtat, cu ajutorul distanței focale incredibil de versatile, de 100-400 mm.Structura optică a obiectivului, complet regândită, include acum un stabilizator de imagine optic îmbunătățit, cu patru trepte, ce reduce efectele de imagine mișcată; cele trei moduri IS se potrivesc aproape oricăror condiții tipice de fotografiere; iar Motorul Ultrasonic Canon de tip inel inovează autofocusul silențios și rapid.
teleobiectiv
Construit pentru a furniza cele mai bune rezultate la fiecare declanșare, noul obiectiv are o structură formată din 21 de elemente, ce utilizează o combinație de elemente Fluorite și Super Ultra-low Dispersion (Super UD), precum și, în premieră pentru obiectivele EF, noua peliculă Canon Air SphereCoating (ASC). Noua peliculă avansată antireflex este constituită din nano-particule de aer, care creează un strat cu index ultra-scăzut de refracție, cu scopul de a reduce vizibil efectele de ghosting și flare.
Zoom re-proiectat și operare profesională avansată
Cu un design îmbunătățit în urma feed-back-ului primit din partea fotografilor Canon, noul obiectiv aduce, printre altele, mecanismul tradițional de zoom twist action la același nivel cu alte obiective EF zoom. Noul mecanism vă permite să ajustați torsiunea zoom-ului cu ajutorul inelului dedicat Zoom Touch Adjustment; acesta vă oferă un zoom rapid și omogen, precum și posibilitatea de a bloca zoom-ul la distanța focală dorită, pentru a nu altera compoziția imaginii prin atingerea lui accidentală.
Incredibil de compact și ușor pentru un obiectiv telefoto avansat, noul EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM a fost optimizat pentru a le oferi fotografilor tot ce au nevoie, fără efort. Obiectivul are acum manșonul pentru trepied încorporat, pentru a oferi o mișcare de rotație lină și fără întreruperi; la nevoie, piciorul trepiedului poate fi scos, reducând dimensiunile totale ale obiectivului. Un nou parasolar dedicat, ET-83D, vă permite rotația filtrelor polarizatoare fără a fi nevoie să-l scoateți, datorită unei noi ferestre de acces.


Construit pentru a putea fi folosit oriunde, chiar și în cele mai vitrege condiții, noul EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM are toate caracteristicile renumitei serii L de obiective, cu aceeași construcție solidă. Vă puteți baza pe el în mediile cele mai solicitante, durabilitatea cerută de utilizatori fiind asigurată de construcția sa rezistentă la praf și umezeală. Pentru o anduranță și mai mare, obiectivul prezintă pelicule de fluor pe elementele din față și spate, astfel scăzând aderența murdăriei pe suprafața lentilei – și, odată cu ea, probabilitatea de a vă afecta calitatea imaginii.
Beneficiile-cheie ale obiectivului Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM:

  • Obiectiv super-telefoto zoom versatil și portabil
  • Calitate superbă a imaginii în tot cadrul
  • Previne apariția imaginilor mișcate, cu ajutorul stabilizatorului de imagine cu patru trepte
  • Controlul zoom-ului se adaptează diferitelor situații
  • Focus rapid, aproape inaudibil
  • Fotografiere sigură, chiar și în condiții atmosferice nefavorabile

[products ids=125015819]

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • 2200 dolari pe BH

  • Cred ca va costa o avere?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.