Lansare Canon PowerShot SX520 HS şi Canon PowerShot SX400 IS

Pentru toţi pasionaţii de compacte, Canon a lansat două camere foto noi, de tip bridge, uşoare, cu un super zoom – PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS.
Canon PowerShot SX520 HS are un zoom optic 42x, un obiectiv cu unghi larg de vizualizare de 24 mm si o distanţa focală impresionantă de maxim 1008 mm care permite să focalizaţi detaliile aflate la distanţă.
Funcţia îmbunătăţită Zoom Framing Assist Auto reglează în mod automat zoom-ul pentru a menţine subiecţii la o dimensiune prestabilită în cadru. Camera detectează dacă un subiect este pe punctul de a ieşi din cadru şi micşorează în mod automat imaginea, păstrând subiectul în cadru. De asemenea, se retrage lent, în cazul în care un subiect se apropie de cameră, pentru a-i menţine faţa la aceeaşi dimensiune.
Canon PowerShot SX400 IS are un zoom optic puternic 30x.
Designul compact, uşor de purtat oriunde aţi merge, cu o curea mare, confortabilă, şi gama largă de focalizare între 24-720 mm, vă permit capturarea întregii acţiuni. Cu ajutorul ambelor modele puteţi fotografia instantaneu subiecţi care se mişcă rapid – întârzierea redusă a declanşării, algoritmii îmbunătăţiţi şi focalizarea automată foarte rapidă vă garantează că nu veţi pierde nicio ocazie.
Ambele camere sunt echipate cu stabilizator optic de imagine. Adaptându-se la opt scene diferite, stabilizatorul de imagine inteligent analizează scena dvs şi ajustează în mod automat modul de stabilizare, asigurându-se că obţineţi fotografii clare şi filme stabile.
PowerShot SX520 HS dispune de sistemul HS de la Canon, care combină procesorul DIGIC 4+ cu senzorul CMOS cu iluminare din spate de 16 MP cu sensibilitate ridicată, asigurând rezultate clare şi detaliate, în culori realiste, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. PowerShot SX400 IS este perfectă pentru capturarea momentelor de la răsăritul până la apusul soarelui, cu un senzor CCD de 16 MP şi DIGIC 4+, oferind rezultate uimitoare de fiecare dată.
 Canon PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS
Canon PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS

Daţi frâu liber creativităţii

PowerShot SX520 HS vă permite să vă descoperiţi cu uşurinţă spiritul creativ, cu funcţia Creative Shot. Dacă selectaţi această funcţie, de fiecare dată când apăsaţi butonul declanşator, camera poate aplica în mod automat oricare din cele 46 de efecte speciale, aranjate în patru categorii.
Funcţia Creative Shot oferă o nouă perspectivă asupra imaginilor, prin simpla creare a cinci fişiere suplimentare în momentul când capturaţi o imagine – fiecare cu un efect creativ diferit. PowerShot SX400 IS este echipată cu o serie de filtre creative, inclusiv Fisheye (Ochi de peşte) şi Monocrom, care pot fi adăugate ulterior, după capturarea imaginii, pentru a o îmbunătăţii.

Design ergonomic excelent

Flexibile şi uşoare, ambele modele sunt proiectate pentru ca imaginile să poată fi capturate uşor şi confortabil. PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS sunt prevăzute cu un tip nou de curea de prindere, care a fost reproiectată în urma unor cercetări complexe şi pe baza curelelor existente EOS, pentru a oferi un aspect ergonomic confortabil, în stilul DSLR.
Canon PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS Canon PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS

Caracteristicile principale ale camerei Canon PowerShot SX520 HS:

Capturează totul la distanţă şi cu unghi larg de vizualizare, cu zoom 42x
Menţine cu uşurinţă în cadru subiecţii aflaţi la distanţă
Capturare stabilă, confortabilă a imaginilor
Generează imagini superbe cu sistemul HS şi senzorul de imagine inteligent
Vă permite să vă bucuraţi de spiritul dvs creativ
Înregistraţi filme excelente full HD cu o simplă apăsare
Utilizare uşoară cu modul Smart Auto
Exploraţi lumea cu funcţia de control manual complet
Capturaţi toată acţiunea

Caracteristicile principale ale camerei Canon PowerShot SX400 IS:

Capturare flexibilă la distanţă şi cu unghi larg de vizualizare cu zoom mare 30x
Cadrele fantastice sunt simplu de realizat cu funcţia Smart Auto
Rezultate superbe: 16MP şi stabilizator de imagine inteligent
Distraţi-vă cu filtrele creative
Curea ergonomică confortabilă
Filme HD la îndemâna dvs
Bucuraţi-vă de mai multe cadre printr-o singură încărcare a bateriei

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.