Lansare Nikon D810

S-a lansat aparatul DSLR Nikon D810. Modelul complet reproiectat D810 isi depaseste predecesorul, stabilind un nou standard pentru fotografierea la rezolutii ridicate.
Senzorul nou in format FX, intervalul ISO foarte larg si procesorul de imagine EXPEED 4 ale acestuia asigura o calitate superioara a imaginii pe intregul interval de sensibilitati.
Senzorul cu totul nou al aparatului foto, in format FX, ofera nu mai putin de 36,3 megapixeli si este proiectat fara filtru optic low-pass, pentru a oferi cele mai fine detalii ale imaginilor, atat in fotografii, cat si in filme.
In premiera pentru un DSLR, intervalul standard ISO al modelului D810 incepe de la ISO 64 si ajunge pana la ISO 12800, avand posibilitatea sa il extindeti de la 32 pana la 51200 (echivalent ISO). Fiind echipat cu sistemul de procesare a imaginii EXPEED 4, care este utilizat si la varful de gama D4S, performanta generala a modelului D810 se imbunatateste semnificativ.
Lansare noul aparat foto DSLR Nikon D810
Vitezele mai mari de fotografiere continua si sistemul AF de top Multi-CAM 3500FX cu 51 de puncte permit obtinerea unor imagini la cadente de pana la 5 fps. In plus, aparatul foto poate fotografia imagini de 15,3 MP la cadente de pana la 7 fps in mod de decupare DX.
Un nou mecanism dedicat obturatorului/camerei oglinzii reduce vibratiile si asigura o imagine stabila in vizor, cu intreruperi minime in timpul fotografierii la viteza ridicata. O alta noutate este obturatorul electronic cu perdea frontala, care minimizeaza vibratiile interne si reduce riscul aparitiei efectului de micro-estompare in detaliile subtile. Pentru a facilita transferul mai rapid al imaginilor, precum si o derulare mai cursiva a operatiilor de editare, formatul de fisier RAW de dimensiune S de la Nikon genereaza fisiere Nikon NEF necomprimate, pe 12 biti, cu gradatii bogate.
Lansare noul aparat foto DSLR Nikon D810
Nikon D810 inregistreaza filme Full HD (1080p) la cadente de cadre de 50p/60p, reducand in mod considerabil zgomotul, efectul moire si culorile false.
Aparatul foto ofera doua formate de decupare pentru senzor, FX si DX, precum si o iesire HDMI necomprimata, plus inregistrarea simultana a segmentelor de rezolutie completa in aparatul foto si pe un dispozitiv de inregistrare extern. Noul mod „Zebra” va indica pe monitorul aparatului foto locurile exacte unde apar zone luminoase fara detalii.
Lansare noul aparat foto DSLR Nikon D810
Cand fotografiati, monitorul color reglabil al aparatului foto, de 8 cm (3,2 inci) si 1.229.000 puncte va permite sa reglati in orice sens balansul de culoare si luminozitatea, pentru a corespunde preferintelor personale privind fluxul de lucru. Noua functie de zoom split-screen la vizualizarea in timp real va ofera posibilitatea de a verifica extrem de precis orizontalitatea si claritatea, fiind ideala pentru fotografierea structurilor arhitecturale sau a
Pentru a asigura libertatea absoluta la post-productie, noua setare Uniform (Flat) a Picture Control 2.0 va retine toate detaliile si va pastra informatiile atat in zonele luminoase, cat si in cele intunecate; noua setare Claritate (Clarity) va permite sa reglati cu precizie contrastul si sa diferentiati structurile fine.
Noul Nikon D810 va fi disponibil la partenerii din Romania in a doua jumatate a lunii iulie.
[products ids=125013348]

Alți fotografi au mai citit și:

7 Comments

  • […] Aparatul Nikon D810 este disponibil la prețul de 14.999 lei. F64.ro l-a prezentat pe larg pe blog, mai multe informații găsiți aici […]

  • […] Aparatul Nikon D810 este disponibil la pretul de 14.999 lei si puteti citi mai pe larg despre el aici. […]

  • …si uleiul il strangem in bideoane si-l ducem la skin sa-l colecteze ca aparate se vand destule…cine stie, poate il refolosesc…

  • sistem AF si obturator nou, dar năravul ba…

  • nu o sa dea nimeni banii astia pe un alt D800..

    • Eu o sa dau

      • Nu te opreste nimeni. Daca ai D800 nu merita. Este pacat ca nu au rezolvat problemele serioase ale lui D800 care ar fi putut fi un urmas demn al lui D700. Vorbim aici de un aparat profi care are probleme grave de focalizare. Suprafata senzorului parca e in valuri, focalizeaza diferit in puncte diferite. Daca activezi lampa IR de pe sb910 face bf. Daca te limitezi la partea artistica a unei fotografii si conteaza doar expunerea, culorile samd este suficient numai ca nu iti trebuie un aparat de top pentru asa ceva si nici o rezolutie de 36mp. Ar trebui sa sarim in sus ca are ecran rabatabil, un nou picture control, expeed4 samd.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *