Lansare Sony Cyber-shot RX100 III cu obiectiv wide mai luminos

Gama Cyber-shot RX100 este completată cu noul model Cyber-shot RX100 III.
Cu un corp compact, ușor și elegant, realizat din aluminiu, Cyber-shot RX100 III oferă utilizatorilor beneficiile consacrate ale seriei, alături de o suită de îmbunătățiri majore.
Obiectivul și procesorul de imagine rapid, vizorul electronic OLED Tru-Finder cu filtru ZEISS T* și funcțiile avansate de filmare oferă pasionaților imagini clare, bogate în detalii, iar ecranul LCD rabatabil la 180 de grade este ușor de folosit pentru autoportrete.

Trăsături Sony RX100 III

Obiectiv grandangular luminos ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm F1.8-2.8
Vizor electronic retractabil OLED Tru-Finder,cu filtru ZEISS T*
Senzor tip 1.0 Exmor R CMOS cu iluminare din spate cu 20,1 megapixeli efectivi și procesor de imagine BIONZ X
Înregistrare Full HD la bit-rate crescut, de 50 Mbps,cu suport XAVC S
LCD rabatabil, pentru “selfie-uri” realizate mai ușor
Compatibilitate cu televizoarele 4K
Posibilitate de control manual și un nou buton care poate fi personalizat
Cyber-shot RX100  III
Obiectivul grandangular ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm F1.8-2.8 poate surprinde o serie impresionantă de scenarii fotografice, de la peisaje, până la portrete.
Cu diafragma F2.8 la distanţa focală cea mai mare poți obține imagini cu efect bokeh. Performanțele în captarea luminii permit, de asemenea, utilizarea unui timp de expunere foarte scurt, ce ajută la surprinderea clară a oricărui subiect aflat în mişcare. Filtrul Neutral Density 3-stop (1/8) integrat oferă flexibilitate suplimentară în condiţii de lumină intensă sau în cazul imaginilor în care este surprinsă curgerea apei.
Noul Cyber-shot RX100 III dispune de un vizor electronic OLED Tru-Finder retractabil ce oferă fotografilor posibilitatea de a vizualiza detaliat scena fotografică. Suprafața optică a vizorului beneficiază de filtrul unic ZEISS T* care reduce reflexiile și oferă claritate absolută, de la un colț la altul al ecranului. Senzorul aflat pe vizor detectează momentul în care utilizatorul nu mai privește prin acesta și comută automat la ecranul LCD.
De la fotografii bogate în detalii, până la videoclipuri Full HD vibrante – toate imaginile sunt foarte clare, datorită senzorului tip 1.0 Exmor R CMOS cu iluminare din spate și rezoluție efectivă de 20,1 megapixeli.
Cyber-shot RX100  III
Sensibilitatea excelentă a senzorului în condiții de lumină scăzută, precum și zgomotul de imagine redus, împreună cu procesorul BIONZ X de ultimă generație oferă pasionaților de fotografie cele mai bune rezultate. De trei ori mai rapid față de modelul anterior, procesorul asigură imagini clare, detaliate și culori naturale. Tehnologia de reducere a difracției îmbunătățește calitatea imaginii și scade zgomotul de imagine pe zone specifice.
Procesorul BIONZ X oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și explora latura creativă cu ajutorul unor funcții video noi. În premieră pentru gama Cyber-shot, RX100 III este compatibil cu formatul XAVC S, bazat pe standardul profesional XAVC ce permite înregistrarea în format Full HD cu până la 50Mbps.
Scenele de acțiune sunt surprinse în cele mai mici detalii, datorită performanțelor de înregistrare HD la 100 cps în modul XAVC S, care pot apoi fi redate la o viteză redusă folosind aplicația Sony PlayMemories Home.
Pasionaților de film le va fi mai ușor să surprindă imagini fără tremur datorită modului Intelligent Active Mode. Tehnologia de analiză a cadrelor, împreună cu stabilizarea pe cinci axe sunt combinate pentru prima oară în seria RX100, asigurând clipuri video fără efecte de mișcare, chiar și pentru filmările care nu sunt realizate dintr-un punct fix.
Fotografiile realizate cu Cyber-shot RX100 III pot fi admirate de întreaga familie pe televizoarele 4K. Mai mult, acestea pot fi transferate pentru vizionare prin HDMI sau Wi-Fi, în timp ce suportul pentru Triluminos Colour garantează tonuri și texturi detaliate pe televizoarele BRAVIA compatibile.
În pofida dimensiunii reduse, camera dispune de o serie de funcții specifice camerelor video profesionale de la Sony. Ieșirea HDMI permite transferul materialelor Full HD pe un dispozitiv extern de stocare, în timp ce modelul ”Zebra” de pe LCD și vizorul electronic ușurează identificarea celor mai luminoase zone din cadru. În plus, înregistrarea de tip dual video permite obținerea simultană a două fișiere, în format MP4 și AVCHD /XAVC S.
Fanii “selfie-urilor” vor putea utiliza cu ușurință camera foto datorită ecranului LCD Xtra Fine tip 3.0, rabatabil la 180 de grade, ce oferă utilizatorilor libertate în compoziția cadrelor.
Entuziaștii vor aprecia posibilitățile de control manual, ideale pentru a surprinde imaginea perfectă. Noului buton Custom, aflat pe rotița de control, i se pot atribui diverse funcții, astfel încât RX100 III să se potrivească fiecărui stil de fotografiere. Inelul de control, împreună cu butonul Function sunt, de asemenea, personalizabile.
[products ids=125012730]

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • dc senzorul e unul mic,rezultatele sunt slabute indiferent de f1.8-f2.8. dc puneau senzorul de pe nex 6 sa zicem puteam spune ca da,e ceva de buzunar,f bun care merita pe deplin un 35-40 de milioane,dar cu un senzor micut,acelasi ca pe modelele anterioare rx 100 I/ II ma astept sa scartie serios de la iso 800 in sus si nici nu vei avea imagini sharp ca de ex un mirrorless sony nex care poate e la un pret de 2 ori mai mic…

  • ….o prezentare utila….multumiri…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.