Doua aparate foto si un obiectiv all-around se alatura gamei Nikon

S-au lansat aparatele foto Nikon 1 J4 si Nikon COOLPIX S810c si obiectivul all-around AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR.

Nikon 1 J4 este echipat cu acelasi senzor CMOS de 18,4 megapixeli care este utilizat la modelul Nikon 1 V3, lansat recent, cu un interval larg de sensibilitati ISO 160–12.800, precum si cu noul procesor de imagine EXPEED 4A.

Ecranul tactil de 7,5 cm (3 inci), cu 1.037.000 puncte, raspunde foarte prompt la comenzi si va permite sa efectuati toate operatiile prin gesturi de atingere sau de glisare cu degetul, iar modurile de fotografiere creativa va ofera libertatea de a va pune in valoare intuitia artistica; tehnologia Wi-Fi incorporata faciliteaza conectarea, partajarea si creatia din miscare.

Sistemul AF hibrid, complet inovator de la Nikon gestioneaza acum 171 de puncte de focalizare automata, dintre care 105 sunt puncte de detectie de faza, pentru performante de top indiferent de conditiile de fotografiere. Noile moduri de filme simplifica modul de creare a clipurilor captivante: transmiteti energia scenelor de strada cu functia de Redare rapida, dati imaginilor o nota de animatie sacadata utilizand Montajul eliptic sau concentrati intreaga emotie in clipuri de Film de 4 secunde (puteti imbina 8 astfel de clipuri). Filmati in modul film avansat si puteti obtine efecte dramatice utilizand Redarea incetinita, o functie care reda in 12 secunde un clip video HD de trei secunde, inregistrat la 120 fps.

Nikon COOLPIX S810c 

Noul Nikon COOLPIX S810c cu sistem de operare Android (versiunea 4.2.2 Jelly Bean) este aparatul foto compact prin intermediul caruia viata devine si mai sociala. Asigurand o calitate superioara a imaginii si beneficiind de o functionalitate imbunatatita, acesta ofera functii fantastice pentru fotografiere si se conecteaza la Internet, astfel incat sa puteti accesa retelele sociale preferate si aplicatiile de jocuri din Google Play.

Modelul incorporeaza un obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 12x, care se poate extinde pana la o valoare dubla, de 24x, prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, pentru obtinerea unor detalii mai fine. Senzorul sensibil CMOS, de 16 megapixeli, iluminat din spate, capteaza fotografii minunate, precum si filme Full HD, chiar si in conditii de lumina scazuta, cum ar fi cele dintr-un spatiu interior, iar tehnologia Wi-Fi incorporata va permite sa va partajati instantaneu creatiile pe retelele de socializare preferate.

Operarea aparatului foto este mai simpla ca oricand, gratie unui ecran tactil LCD de 9,4 cm (3,7 inci), cu rezolutie de 1.229.000 puncte, care faciliteaza o serie de activitati, precum derularea prin fotografii, navigarea pe site-urile de socializare sau jocurile. Pentru un plus de distractie cu imaginile, puteti sa descarcati aplicatii de retusare a fotografiilor, precum Snapseed, pentru perfectionarea fotografiilor sau sa aplicati unul din cele 11 efecte speciale incorporate, care va ofera idei creative, in timp ce fotografiati. De indata ce sunteti multumit de rezultatul obtinut, puteti sa adaugati comentarii sau titluri inainte de a o partaja pe retelele sociale preferate.

Obiectivul all-around AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR

Oferind aceeasi plaja de zoom ca renumitul obiectiv AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–5.6G ED VR de la Nikon, dar avand un corp mult mai compact, acest nou obiectiv NIKKOR este ideal pentru fotografii in devenire care doresc sa surprinda perspective variate, purtand un bagaj mai usor. Cantarind doar 550g, noul obiectiv este incredibil de usor pentru un asemenea interval de zoom.

Obiectivul all-around AF-S DX NIKKOR[products ids=125003270]

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.