Câştigătorul concursului pentru bloggeri: iPad mini de la F64 şi Canon

Vă amintiți pleonasmul „bloggeri creativi”? Acum câteva săptămâni am provocat toți bloggerii interesați de fotografie să își zdruncine creativitatea pentru a câștiga un iPad mini de la F64 şi Canon. Aveau nevoie să ne descrie cum s-ar ajuta de această tabletă și de aparatul foto Canon dorit pentru a realiza fotografia perfectă.

Am primit articole în comentariile de aici de la pasionați de fotografie, care au încercat prin aproape toate cele șapte arte să ne arate că ei au inventat creativitatea, nu ea pe ei.

Ne-am oprit asupra articolului lui Tzontonel, pe care îl anunțăm pe această cale ca fericit câștigător!

Îți mulțumim pentru participare și pentru încântarea pe care ne-ai oferit-o atunci când ți-am citit articolul! De asemenea vă mulțumim tuturor celor care ne-ați înscris articole și vă invităm să rămâneți aproape de noi, pentru că acesta nu este nici ultimul concurs organizat și nici ultimul articol în care apreciem creativitatea din fiecare dintre voi.

V-ați gândit vreodată la legătura dintre șah și microscopie? Ambele au aparent reguli simple, dar posibilitățile sunt infinite și două jocuri sau imagini nu sunt niciodată la fel. Precum în matematică, unde se lucrează cu zece cifre, sau în muzică, unde folosim șapte note. Pentru câștigătorul nostru lumea încojurătoare este plină de detalii fascinante și care merită fotografiate. Iar una dintre cele mai bune metode să fii un bun fotograf este să conștientizezi cât de mici suntem față de toate elementele din jur.tzontonel_wordpress

Spor la fotografiat și multă atenție la ce este în jur!

PS: Vă lăsăm cu un sfat de la Ernest Hemingway. El ne îndemna să scriem mai bine, dar se aplică perfect și pentru lumea fotografiei:

Ascultă. Atunci când oamenii din jur vorbesc, ascultă-i în totalitate. Nu te gândi în timpul acesta la ceea ce urmează să le spui. Majoritatea oamenilor nu ascultă și nici nu observă. Atunci când ieși dintr-o cameră ar trebui să poți spune absolut tot ce ai văzut înăuntru, și nu numai. Dacă acea încăpere ți-a transmis vreo senzație, ar trebui să știi ce anume ți-a creat acea emoție. Încearcă toate astea. Atunci când ești în oraș stai în fața teatrului și observă diferențele dintre oamenii care ies din mașini. Există mii de moduri în care poți practica asta. Și gândește-te întotdeauna la ceilalți oameni.

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • PROMOTER-ul de la F64 isi face treaba ( MARE ) !

  • FELICITARI, Tzontonel ! Concret, simplu, modest, … Sanatate maxima.

  • Felicitări câstigătorului 🙂

  • Multumesc foarte mult intregii echipe F64 si tuturor celor care au avut rabdarea si placerea de a-mi citi articolul. De asemenea vreau sa-i felicit pe toti cei care au participat. Cu totii am castigat! Am castigat un moment de care o sa ne amintim: o luna, un an, zece sau poate pentru tot restul vietii.
    Cu stima,
    Andrei Ionut Apopei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.