Lansare camera mirrorless Panasonic LUMIX GH4

Panasonic a lansat camera LUMIX DMC-GH4, cea mai avansată cameră foto DSLM cu obiectiv interschimbabil. Aceasta este dotată cu cea mai nouă tehnologie – incluzând înregistrare video 4k – pentru a răspunde cerinţelor specifice fotografierii şi filmării profesionale.

Compactă, robustă şi uşoară, camera foto Panasonic LUMIX DMC-GH4 este ideală pentru fotografii profesionişti specializaţi în munca de teren, în timp ce noul senzor de imagine, o gamă largă de obiective Micro Four Third şi filmarea 4k, extind posibilităţile profesionale şi creative pentru producătorii video profesionişti.

Caracteristici Panasonic LUMIX GH4

Cu un senzor Live MOS îmbunătăţit de 16.05 megapixeli, un procesor Venus Engine şi un sistem Auto Focus (AF) rapid şi precis, camera foto mirrorless LUMIX DMC-GH4 este creată pentru controlul preciziei şi obţinerea de rezultate profesionale în orice situaţie. Având un design clasic, robust şi uşor de mânuit, camera este etanşeizată împotriva apei şi a prafului, fiind astfel instrumentul perfect pentru fotografiere sau filmare indiferent de condiţii.

Cu camera foto LUMIX DMC-GH4, Panasonic a eliminat decalajul dintre camere video profesionale si camere de amator. Beneficiul suplimentar de înregistrare 4K în diferite formate și frecvențe le ofera  cameramanilor posibilitatea de a crea lumi cinematice uimitor de captivante și realiste, pline de detalii și culori reale. În același timp, capacitatea de înregistrare profesională și versatilă, se va potrivi cu orice fel de producție. 

Pentru fotografi și cameramani profesioniști și entuziaști deopotrivă, controlul preciziei si viteza sunt de maximă importanță. Cu camera foto mirrorless LUMIX DMC-GH4, Panasonic a imbunatatit și mai mult calitatea sistemului de autofocus (AF) al seriei LUMIX G “, generand obținerea unor rezultate ultra-precise chiar și în situațiile cele mai dificile.

[products ids=125011084]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.