Lansari Canon LEGRIA mini X, LEGRIA HF R56, LEGRIA HF R506, Canon PowerShot N100

Canon lanseaza camera video LEGRIA mini X, două modele noi de videocamere compacte, LEGRIA HF R56 şi LEGRIA HF R506 si aparatul foto Canon PowerShot N100.  LEGRIA mini X este o cameră video de mici dimensiuni care permite captare de înaltă calitate a sunetului alături de imagini de înaltă definiție  (HD). Noua serie de videocamere compacte Canon LEGRIA HF R, camerele LEGRIA HF R56 şi LEGRIA HF R506, combină cu succes sistemul video Canon Full HD, stabilizatorul optic de imagine şi funcţionalităţi audio intuitive, fiind considerate următorul pas în evoluţia înregistrărilor video cu smartphone sau alte videocamere compacte. PowerShot N100 este primul aparat foto compact de la Canon care dispune de cameră atât în partea frontală, cât și pe verso, oferind astfel posibilitatea de a surprinde expresia celui care se află în spatele camerei, ca parte din aceeaşi amintire.

Caracteristici LEGRIA mini X 

SUNET LEGRIA mini X

Secretul redării unui sunet performant al camerei video LEGRIA mini X este microfonul stereo incorporat. Structura microfonului este compusă în interior din două straturi de pânză și burete, dimensiunile augmentate reduc zgomotul de fundal și interferențele, astfel microfonul este ideal pentru înregistrarea de conversații și interviuri la fața locului. 

Mulțumită funcționalității de înregistrare prin compresie digitală tip puls-cod a informației audio (Linear PCM, Linear Pulse-Code Modulation), LEGRIA mini X oferă și capacitatea de a înregistra audio necompresat, de înaltă densitate, pentru a asigura o captură realistă a surselor de sunet, similară cu calitatea audio a unui CD. În plus, bornele de intrare și ieșire a căștilor și microfonului extern permit reglajul fin al nivelurilor de sunet în ambianțe zgomotoase. Pentru rezultate imediate, Canon oferă tehnologia Audio Scene Select care include o suită de moduri presetate pentru a optimiza automat reglajele de sunet în diferite scenarii: concerte de muzică, întâlniri, reportaje.

DESIGN LEGRIA mini X

Canon LEGRIA mini X se mândrește cu un design inovator care permite utilizatorilor libertatea de a-și explora creativitatea. Compact și îndeajuns de ușor de purtat pretutindeni pentru filmări spontane, aparatul este construit dintr-o combinație unică de lentile ultra-wide-angle f/2.8 170°, ecran touchscreen LCD de 6.8cm (2.7’’) în unghi variabil1 și un stativ special pentru susținere. LEGRIA mini X oferă flexibilitatea de înregistrare în regim hands-free, pentru a permite utilizatorilor libertate în construirea scenelor și control regizoral sporit.

Tehnologia video Canon răspunde exigențele videografilor amatori și filmografilor de profesie prin oferirea de rezultate video de înaltă calitate. LEGRIA mini X este compatibil cu formate de înregistrare de tip AVCHD (1080/50i) și MP4 (1080/25p), este construit pe baza platformei de procesare DIGIC DV4, iar senzorul CMOS de 1/2.3’’ garantează înregistrări video de calitate realistă, cu minimum de zgomot, chiar și în condiții de lumină scăzută. Stabilizarea imaginii în modul Close-Up ajută utilizatorul la echilibrarea filmării de tip hand-held, cu performanțe notabile atât la înregistrarea de filme HD, cât și a cadrelor statice ultra-largi de 12MP.

 Canon LEGRIA Mini X

Un senzor incorporat de Wi-Fi simplifică revizuirea și partajarea de material video pe un număr variat de dispozitive sau wireless pe rețele sociale. Adițional, dacă folosești un smartphone sau o tabletă, aplicația Canon CameraAccess Plus permite filmografilor controlul la distanță al LEGRIA mini X și monitorizarea în timp real a înregistrărilor prin conectarea aparatului la rețeaua de Internet wireless2. Camera video poate fi folosită alături de noul Canon Camera Pan Table CT-V13, care oferă posibilitatea de a controla aparatul wireless prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete și permite rotirea panoramică la orizontală în unghi de 200. Împreună cu lentilele ultra-wide-angle, LEGRIA mini X poate furniza perspective de 360 grade.

Moduri creative LEGRIA mini X

LEGRIA mini X deschide un întreg univers de posibilități de filmare, modurile de înregistrare oferite sunt amuzante și ajută utilizatorul a transforma cele mai simple scene în filme dinamice și captivante. Prin intermediul modului Time Lapse Recording (cu intervale reglabile de la 5 secunde la 10 minute), utilizatorul poate nara povești video în perioade temporale extinse, setările modurilor Fast Motion și Slow Motion Capture grăbesc ritmul înregistrării cu un maxim de 4x, fie alternativ, îl încetinesc până la viteze de ¼ și ½.

Beneficiile camerei video LEGRIA mini X:

Microfon Stereo de mari dimensiuni; Cuprindere dinamică extinsă Linear PCM – Calitate de CD (compresie digitală tip puls-cod a informației audio)
Lentile 170 ultra-wide-angle
LCD unghi variabil; stativ de susținere
Wi-Fi; monitorizare și partajare de la distanță
Transfer rapid de la ultra-wide la close-up
Full HD, AVCHD & MP4
Detector de orientare
Control audio manual
Slow & Fast motion; înregistrare în intervale

LEGRIA HF R56 si LEGRIA HF R506

Fiecare poveste înregistrată cu o videocameră LEGRIA HF R56 poate fi impartasita cu prietenii şi rudele, uşor şi rapid, mulţumită caracteristicilor avansate de conectivitate Wi-Fi. Pe lângă capacitatea de a distribui video-uri prin intermediul dispozitivelor iOS şi Android, conectivitatea extinsă Wi-Fi face posibile monitorizarea şi controlul materialului video chiar în timpul filmărilor.

Folosindu-te de aplicaţia Canon gratuită “CameraAccess Plus”, pe o tabletă ori un smartphone, poţi opri şi reporni înregistrările în orice moment sau poţi zoom-a (mai aproape/mai departe) din orice loc, pentru a surprinde fie copiii, fie animalele de companie din casă.

Seria LEGRIA HF R prezintă şi un accesoriu, Camera Pan Table CT-V1i, compatibil atât cu iOS, cât şi cu Android. Poziţionat la baza videocamerei, Camera Pan Table poate fi controlat wireless, prin intermediul unui telefon mobil sau al unei tablete, permiţându-i utilizatorului să se bucure de panoramare orizontală de 200° de la un capăt la celălalt.

LEGRIA HF R56 şi LEGRIA HF R506 sunt prevăzute cu procesoare puternice de imagine, DIGIC DV4, care asigură înregistrarea unor momente unice, la cea mai bună calitate. Senzorul Canon 3.2MP Full HD CMOS garantează calitatea extraordinară a imaginii şi reproducerea excelentă a culorilor indiferent de condiţiile de lumină, chiar şi în condiţii de lumină scăzută, în timp ce stabilizatorul optic de imagine şi sistemul IS inteligent asigură, împreună, clipuri video clare şi stabile în orice situaţie. Sistemul IS inteligent incorporat detectează şi corectează mişcările de rotire ale videocamerelor, prin cele patru moduri de stabilizare, unul dintre acestea fiind modul dinamic, Dynamic IS, care ajustează mişcările de rotire şi înclinare care pot surveni în timpul mersului.

Obiectivul video HD original de la Canon, cu zoom optic 32x şi zoom avansat 53x, permite înregistrarea tuturor detaliilor, chiar şi de la distanţă, cu ambele videocamere LEGRIA. Modelul nou LEGRIA HF R56 oferă, în plus, flexibilitatea de a înregistra video simultan în format AVCHD şi MP4, pentru partajarea aceleiaşi filmări pe ecrane de dimensiuni mari (pentru home cinema) şi pe dispozitive portabile (pentru telefoane mobile).

Beneficiile videocamerei LEGRIA HF R56:

Control de la distanţă cu funcţia Wi-Fi
Sistem IS inteligent optic
Zoom avansat 57x, senzor Full HD CMOS
Baby Mode
Înregistrare simultană în format AVCHD şi MP4
Procesor de imagine DIGIC DV4
Selectarea scenei audio
Ecran LCD tactil de 7.5 cm
8GB memorie internă

Beneficiile videocamerei LEGRIA HF R506:

Sistem IS inteligent optic
Zoom avansat 57x, senzor Full HD CMOS
Baby Mode
Calitate extraordinară la înregistrările simultane în format AVCHD şi MP4
Procesor de imagine DIGIC DV4
Selectarea scenei audio
Ecran LCD tactil de 7.5 cm
Caracteristici creative
Slot de card SDXC

Caracteristici Canon PowerShot N100

Captură dublă

Funcţia de Captură dublă a aparatului foto PowerShot N100 permite surprinderea emoţiilor de ambele părţi, într-o singură imagine sau în acelaşi video. PowerShot N100 înregistrează expresia utilizatorului în momentul click-ului şi integrează imaginea acestuia în cadrul surprins în mod normal, prin obiectiv, oferind fotografului rolul de subiect în propria fotografie.

Aparatul PowerShot N100 este dotat cu sistem HS Canon, o combinaţie reuşită între procesorul puternic DIGIC 6 şi senzorul CMOS de sensibilitate mare de tip 1/1.7 şi o rezoluţie de 12.1 megapixeli. În ceea ce priveşte obiectivul, acesta oferă flexibilitatea de a surprinde peisaje extraordinare, pornind de la unghi ultra wide de 24 mm, facilitând totodată apropierea utilizatorului de subiecte aflate la depărtare cu ajutorul zoom-ului optic 5x. Obiectivul orientat către spatele aparatului dispune, la rândul său, de o distanţă focală wide de 25 mm, care funcţionează simultan cu partea din faţă şi care este suficient de largă pentru a cuprinde în cadrul un cuplu aflat în spatele aparatului. Stabilizatorul de imagine avansat şi tehnologia IS Inteligent asigură claritatea şi preciza imaginilor, chiar şi pentru cele realizae din mers.

Beneficiile aparatului foto PowerShot N100:

Captură dublă, având o cameră orientată către spatele aparatului
Sistem HS pentru rezultate uimitoare în condiții slabe de lumină
Obiectiv ultra wide, cu zoom 5x, IS Inteligent
Mod Evidențiere Poveste
Wi-Fi cu NFC
Ecran tactil rabatabil mare
Hybrid Auto cu captură dublă
Moduri creative

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.