Noi echipamente Canon anuntate: PowerShot SX600 HS, IXUS 265 HS, SELPHY CP910 și SELPHY CP820

Canon lansează două modele noi de camere compacte cu superzoom – Canon PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS, respectiv doua imprimante foto compacte – SELPHY CP910 şi SELPHY CP820.

PowerShot SX600 HS şi IXUS 265 HS au carcase compacte și permit apropierea de acțiune și de subiecții surprinși în momente inedite, mulțumită superzoom-ului de primă clasă de la Canon. Modelul PowerShot SX600 HS oferă flexibilitate de fotografiere în detaliu a peisajelor și panoramelor de cadru larg, cu ajutorul lentilelor de unghi-ultra-larg de 25mm, precum și capturarea de înaltă claritate a unor obiecte în prim-plan, fără a compromite calitatea imaginii. Optim pentru situațiile în care acțiunea se întâmplă de jur împrejur, Canon PowerShot SX600 HS este dotat cu un zoom optic 18x, iar alături de tehnologia Canon ZoomPlus 36x, capacitatea de transfocare a noului aparat tip point-and-shoot (încadrează-și-fotografiază) este impresionantă.

Privit din prisma lentilelor de zoom optic 12x și 25-300 mm, distanță focală, Canon IXUS 265 HS permite atât cadre adaptate de unghi-ultra-larg, cât și distanță telephoto.

compact Canon IXUS 265 HS

Caracteristici Canon PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS

Tehnologia Canon înlesnește procesul de capturare a unor imagini de înaltă calitate, ambele noi modele de camere foto compacte, PowerShot SX600 HS şi IXUS 265 HS, cu procesor Canon DIGIC 4+, oferind responsivitate excepțională. Conceput pentru fotografii de zi sau de noapte, sistemul Canon HS (High Sensitivity) îmbină procesorul DIGIC 4+ cu un senzor de înaltă sensibilitate CMOS de 16mp, fiind capabil de a suprinde instantanee ultra detaliate.

Partajarea imaginilor pe rețelele de socializare și stocarea lor preventivă în Cloud sunt comenzi rapide și simple pentru cele două camere foto – PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS. Prin intermediul unui buton dedicat – Mobile Device Connect – aparatele pot fi conectate pe loc la un smartphone; un plus de conectivitate îl aduce tehnologia NFC (Near Field Connectivity), care facilitează legătura cu dispozitive dotate cu NFC, pentru partajarea imaginilor în câțiva pași simpli.

Functii creative speciale la Canon PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS

Oferă fotografiilor tale un supliment artistic cu o gamă considerabilă de efecte creative. Dacă nu eşti sigur ce efect să utilizezi, funcţia specială Creative Shot va alege pentru tine – poţi captura până la șase versiuni diferite ale aceleiași imagini, fiecare cu propria influenţă creativă. Poți selecta din cele patru teme – Monocrom, Retro, Special și Natural – cu un total de 46 de efecte creative. Canon PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS oferă avantajul de a retrăi momentele de culise, funcţia Hybrid Auto realizează o înregistrare video de 4 secunde, înainte de orice declanşare a butonului de fotografie. Toate fotografiile și clip-urile video se pot uni la editare într-un singur material pentru a reprezenta povestea completă.

Cele două modele Canon PowerShot SX600 și IXUS 265 HS sunt capabile de a captura imagini de înaltă calitate în condiții de lumină diurnă și nocturnă, cadru după cadru. Construit într-un corp metalic lucios de dimensiuni reduse, cu obiectiv de mare zoom şi disponibil în 4 (patru) culori inspirate – mov, roz, argintiu şi negru – versatilul IXUS 265 HS încape în orice buzunar, la îndemână pentru momente spontane. Ecranul LCD, cu o diagonală de 7.5 cm (3.0”) şi înaltă rezoluţie (461k dot), simplifică procesul de revizuire a fotografiilor. Noul PowerShot SX600 HS beneficiază de un ecran LCD PureColor II G cu o diagonală de 7.5cm (3.0”), ideal pentru captura de imagini în plină lumină solară.

Imprimantele Canon SELPHY CP910 și SELPHY CP820

Cu o funcție îmbunătățită de conectivitate, imprimanta SELPHY CP910 permite tipărirea fotografiilor direct de pe smartphone – prin intermediul dispozitivelor iOS™ și Android™ – și tipărirea de înaltă calitate a fotografiilor de pe aparatul de fotografiat wireless. Pentru flexibilitate, funcţia AirPrint™ permite imprimarea fotografiilor de pe dispozitive Apple compatibile, fără a instala un software. La ambele modele, există posibilitatea de a imprima direct de pe o serie de carduri de memorie compatibile sau de la orice dispozitiv compatibil PictBridge, inclusiv camere video. Fie că imprimi imagini de la evenimente speciale sau din vacanţă, cele două modele imprimă fotografii la calitatea unui laborator fotografic în mai puţin de un minut. Imprimantele au design compact, o interfaţă intuitivă şi un ecran LCD basculant cu diagonală de 6.8 cm (2.7’’) pentru o vizualizare accesibilă a fotografiilor. Poţi alege chiar şi varianta de finisare a fotografiei, cu trei opțiuni de finisare (lucioasă și două semilucioase), disponibile fără a fi nevoie să schimbi banda de cerneală sau hârtia.

Beneficiile camerei foto Canon PowerShot SX600 HS

Obiectiv ultra-wide cu zoom optic 18x şi 36x ZoomPlus
Corp compact cu exterior metalic
Sistem HS (High Sensitivity) de 16 MP pentru fotografii clare în lumină redusă
Funcţii Wi-Fi şi NFC (Near Field Connectivity) pentru conectivitate lejeră, compatibilă cu dispozitive smart
IS (Intelligent Stabiliser), stabilizatorul optic de imagine detectează constant subiectul și adaptează aparatul pentru fotografii și filme clare și nemișcate
Funcția Creative Shot creează 6 fotografii unice
Funcția Smart Auto, perfectă pentru fotografiile spontane
Înregistrare Full HD movies cu zoom optic
Disponibil în culorile roșu, argintiu și negru

Beneficiile camerei foto Canon IXUS 265 HS

Sistem HS (High Sensitivity) cu 16 MP pentru fotografii clare în lumină redusă
Obiectiv ultra-wide cu zoom optic 12x şi 24x ZoomPlus
Corp compact cu exterior metalic
Funcţii Wi-Fi şi NFC (Near Field Connectivity) pentru conectivitate lejeră, compatibilă cu echipamente smart
IS (Intelligent Stabiliser), stabilizatorul optic de imagine detectează constant subiectul și adaptează aparatul pentru fotografii și filme clare și nemișcate
Creative Shot, funcția care creează 6 fotografii unice
Smart Auto, funcția perfectă pentru fotografiile spontane
Înregistrare video Full HD cu zoom optic
Disponibil în culorile mov, roz, argintiu și negru

Beneficiile imprimantei Canon SELPHY CP820

Compactă și ușor de utilizat de către toată familia
Imprimare de pe carduri de memorie, aparate foto sau dispozitive USB
Imagini tipărite la calitatea unui laborator foto în mai puțin de un minut
Posibilitate de selectare a finisării hârtiei fotografice
Costuri de operare bazate pe eficiență
Vizualizare accesibilă pe ecranul batant LCD
Funcție pentru imprimarea fotografiilor tip carte de identitate
Diferite dimensiuni ale fotografiilor imprimate
Optimizare automată a imaginii

Beneficiile imprimantei Canon SELPHY CP910

Imprimare rapidă și ușoară WI-FI
Imprimare de pe dispozitive smart cu aplicația AirPrint™
Imagini tipărite la calitatea unui laborator foto în mai puțin de un minut
Posibilitate de selectare a finisării hârtiei fotografice
Ușor de utilizat, cu ghidare intuitivă pe ecran batant LCD
Imprimare de pe carduri de memorie și dispozitive USB
Costuri de operare bazate pe eficiență
Funcție pentru imprimarea fotografiilor tip carte de identitate
Optimizare automată a imaginii

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.