Daruieste de Craciun! Implica-te!

F64, Magazinul lui Mos Craciun, a pus in miscare alaturi de partenerii sai Urgent Curier si clubul Off Road Adventure Romania o campanie umanitara pentru a sprijini comunitati izolate din Romania. 

Am pornit de la ideea ca foarte multa lume isi doreste sa doneze, doar ca de multe ori mecanismele prin care poti sa donezi sunt prea complicate si iti inhiba initiativa. 

Pentru a aduna cat mai multi participanti la aceasta campanie, v-am pus la dispozitie un mecanism extrem de simplu. Toti cei care doresc sa contribuie cu ajutoare trebuie  doar sa ne anunte ca vor sa doneze, fie prin completarea formularului de mai jos, fie contactandu-ne telefonic la  021 270 00 40. Noi aducem la capatul firului spiridusi special instruiti iar Urgent Curier se va prezenta la usa voastra pentru a ridica obiectele donate. Ridicarea pachetelor nu implica nici un cost sau taxa din partea voastra. 

Ridicarea donatiilor se face de ORIUNDE din tara!

Se pot darui haine, jucarii, rechizite, creioane, plastilina, paturi, obiecte pentru uz casnic, carti etc. Nu exista nici o limitare si orice vrei sa daruiesti este binevenit, fie ca e vorba de doua carti sau de un sac de jucarii.

Obiectele daruite se vor colecta la Magazinul F64 si de acolo vor fi distribuite de catre caravana Off Road Adventure Romania catre diferite comunitati izolate din Romania.

UPDATE 2: cadourile se vor colecta pana la 31.12.2013

bucovinaUPDATE: Rio Bucovina s-a alaturat campaniei umanitare donand 1000 de sticle de suc. 

 Completeaza formularul de mai jos si un curier va veni sa ridice pachetele.

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • foarte buna initiative, felicitari

  • Vom organiza mai multe plecari. Dar daca ajung pana pe 23 decembrie inclusiv, este minuntat! multumim!

  • pana cand trebuie sa pregatim coletul…?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.