Castigatorii campaniei "Pariaza pe Black Friday"

In afara de vestea buna ca e vineri si suntem cu totii in mod automat indragostiti (Friday I’m in love), avem o noutate si mai incitanta pentru voi:  castigatorii campaniei “Pariaza pe Black Friday” au fost selectati in urma unei trageri la sorti.  

Lucrurile au stat cam asa pe durata campaniei. Fotografii s-au pus la masa de studiu, au pus aparatele foto deoparte, au scos din biblioteca carti despre teoria probabilitatii, au facut cercetare de piata si analiza SWOT si la final au plasat 9434 de pariuri. In total, 3602 de pasionati de fotografie au inteles ca fiecare isi faureste singur norocul si ca pentru a castiga trebuie sa joci. 1300 de produse au fost votate si au primit atentie speciala pe toata durata campaniei. 

Am calculat ca din totalul pariurilor plasate, 446 au fost corecte. 5 dintre fotografii participanti sunt fie experti in teoria jocurilor, fie sunt binecuvantati cu foarte mult noroc (pe langa talent fotografic, desigur), caci au reusit sa ghiceasca pretul corect si produsele la toate cele trei pariuri facute: 3/3 decizii corecte. Patru dintre castigatori se regasesc in lista de mai jos, primesc felicitarile noastre, materialele promotionale si indemnul nostru de a juca la Lotto. Iar pentru ca Norbert – Csaba Molnar a reusit scorul perfect, dar sortii l-au parasit spre final, primeste din partea noastra acelasi cadou.

Sa sune trambitele si sa se intinda covorul rosu pentru castigatori:

Telefon Mobil Samsung I9505 Galaxy S4 negru – Iosif Gavril Kallai
Sony A3000 kit SEL 18-55 F3.5-5.6 – 20 Mpx, Full HD –
Victor Jaba 
Sony Cyber-shot DSC-QX10 – camera zoom optic 10X pentru smartphone –
Silviu Pavel 
Samsung Galaxy Tab 3 SM-T210 negru – tableta 7″, 8GB, Wi-Fi – 
Alexandra Staicu 
Sony SW2 SmartWatch 2 – ceas inteligent negru metal –
Gidofalvi Csaba 
Materiale Promotionale F64
:  Alexandru Dancescu , Pavel Ionut, Liliana Oncica, Mihai Dobre, Marius Odobasa, Sebastian Ciprian Calugaru, Florin Rotariu, Gabriel Ivan, Silviu Cozma, Mihai Voitescu, Mihai Marius Croitoru, Emil Cazamir, Ionut Tabarcea, Elena Papanau, Marius Odobasa, Radu Nedelcu, Scutariu Marian-Daniel, Lorand Bogdanffy, Horatiu Groza, Adrian Ivan, Mircea Ochiana, Stelian Brabete, Emilian Zagrai-Negulescu, Karoly Kovacs, Bogdan Zop, Emilian Miu, Flavius Mihai Torcea, Nicolae Matei, Gabriel Hriscu, Spiridon Adinel, Dan Gabriel Costeiu, Andrei Scutaru, Dan Dan, Tihamer Duda, Beres Felix, Alexandru Gruia, Maria Cristina Cristian, Marian Cojocaru, Valentin Romeo Maer, Roland Muresan, Cosmin Sabou, Ana Nanu, Vlad Tanase, Alexandru Floarea, Mihaly Vilmos, Silviu-Marius Sohoreanu, Florin Matinca, Liviu Ionita, Cristian Sabau, Alexandru Neagu, Dragos Dragan, Roxana Viciu, Ramona Ursale, Cosmin Burtea, Alexandru-Ionut Orascu, Razvan Timplaru, Filimon Ionut, Marius Radu, Gabriel Neculai, Sarageaua Maria, Ciprian Vlasie, Aurelian Burtaverde, Andreea Craciun, Catalin Dobroiu, Daniela Radu, Vladimir Ionescu, Lucian Popa, Mihai Voitescu, Vlad Milonean, Alin Drumar, Ion Lazarescu, Mihai Tenovici, Alexandrescu Cristian, Adin Onode, Sergiu Bacioiu, Dan Salagean, Dragos Trifan, Sabau Sebastian, Iulian Razvan Hila, Lucian Ursales, Lucian Pintilie, Cristian Branzescu, Andrei Borzasi, Daniel Cucuva, Szilard Boer, Citescu Bogdan Constantin, Stefan Alin, Marian Cazacu, Marius Vasilescu, Silviu Ciuperca, Florian Scarlat, Cristian Papacu, Marin Teglas, Feier Marcel, Cristian Gologan. +Norbert – Csaba Molnar (premiu de reusita)

Castigatorii vor fi contactati pe e-mail pentru a intra in posesia premiilor.

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • Felicitări pentru inițiativa f64

  • Multumim organizatorilor pentru premiul acordat si succes pe viitor celor ce au participat si nu au castigat

  • Felicitari castigatorilor, de data asta n-am avut noroc. :))

  • Felicitari castigatorilor! Doua sanse se pare ca pe mine nu m-au ajutat 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.