Reducerile de Black Friday la F64 incep pe 22 noiembrie!

Daca printre sunetele tale preferate este clickul aparatului foto, avem pentru tine o veste buna. De Black Friday, nu trebuie sa iti pui busuioc sub perna, sau vasc la intrare ca lucrurile magice sa se intample, caci F64 va anunta reducerile de Black Friday în noaptea de 22 noiembrie. Ofertele, asemeni unor staruri care pasesc pe covorul rosu orbite de blitzuri, vor rezista trei zile, pana duminica inclusiv si apoi se vor retrage in cabina de proba epuizate de atata atentie.

Dar pentru ca mai dureaza o saptamana pana cand reducerile vor fi anuntate, adica 7 zile, 168 de ore si 10.080 de minute 😉 si nu vrem sa iti rozi unghiile de nerabdare, pana la Black Friday ai posibilitatea de a paria pe produsele care crezi ca vor intra in campania de Black Friday la F64.

Daca intuitia ta e buna si ghicesti pretul corect, vei intra intr-o tombola la sorti pentru nu mai puțin de 100 de premii. Printre acestea se numără: telefon Samsung S4, noul mirrorless Sony A3000, obiectivul inteligent Sony Qx10, Samsung Tab 3 și un smartwatch Sony. Pentru a putea participa la pariurile foto, vizitatorii trebuie sa respecte o regula mare si simpla: detinerea unui cont in siteul F64.

Recomandam abonarea la newsletter, deoarece pentru abonati, produsele și prețurile din campanie vor fi disponibile înainte de startul Black Friday.

In reducerile de Black Friday vor intra toate categoriile de produse F64: de la DSLR-uri și accesorii precum obiective, la genți, trepiede, carduri, accesorii de studio, mirrorless, compacte. Vor exista reduceri până și la cursurile foto. Cel mai mare discount este de aproape 70% la un anumit brand de obiective, iar cel mai mic discout este de 11%, la un produs nou si inovativ în gama sa.

Având în vedere că F64 a intrat în luna octombrie a acestui an pe piața de tablete și smartphones, nici aceste categorii nu vor fi lăsate la o parte de Black Friday, iar reducerile vor ajunge până la 35%.

Ne-am intarit zidurile cetatii, astfel ca infrastructura site-ului www.f64.ro a fost suplimentată pentru a face față valului de clienți atrasi de reducerile de Black Friday.. Există și resurse umane alocate nopții negre. Nu intră în discuție o suplimentare de resurse doar în departamentul IT, ci și în magazin și call center, departamente care își triplează efectivul în această perioadă. Livrările sunt și ele puse la punct si pregatim mașini care vor veni să ia coletele din 2 în 2 ore.

Pariati deci in saptamana ramasa si nu uitati, daca va abonati la newsletter, aflati mai repede cu cateva ore de reducerile de Black Friday la F64. Time is power!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • As dori sa cumpar un Samsung S4 pentru fetita mea, de black friday, daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, multumesc

  • Nu mai inteleg nimic. Atunci cand este Black Friday 22 sau 29?

    • Black Friday la F64 incepe pe 22 noiembrie si tine pana pe 24 noiembrie.

  • E un prilej bun pentru orice sarac cu pretentii, dar e bine sa consultati un avocat pentru a va apara de rebuturile Nikon.

  • Veti vinde in draci!

  • La cat mai multe reduceri si clienti ! Doar ca Black Friday este si pe 29 noiembrie nu doar pe 22 noiembrie:))

  • La cit mai multe promotii bune pt. toti clientii f64! Dar sa nu o patim ca la promotia "64 de minute", cind intre orele 14-16 nu am putut sa accesez site-ul f64!

  • sa speram ca brandul obiectivelor va fi Tamron, ca sa impacam ambele tabere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.