Ora F64: doar 64 de minute de reduceri la echipamente foto-video

Timpul e un lucru serios, real si cam greu de ignorat, dar cu toate acestea, este supus si el conventiilor. Faptul ca o ora are 60 de minute are legatura cu civilizatia indepartata a babilonienilor. Acestia au avut o predilectie pentru numerele care formeaza baza cifrei sexagesimale (in baza 60), iar subdiviziunea orelor si minutelor cu cifra 60 provine de de la ei.

Salvador Dali a inteles foarte bine ca timpul este o conventie si asa a rezultat al sau Soft Watch, in care un ceas se indoaie si pierde din componentele sale.

Pentru ca se apropie Black Friday, cand timpul pare prea scurt pentru ce-ti doresti, am hotarat sa pacalim timpul si sa introducem o ora noua in calendar: ora F64. Am luat o ora conventionala de 60 de minute si am indoit-o pana la 64 de minute. 64 de minute in care ai parte de reduceri unice.

Ora F64 este un experiment in care noi definim altfel timpul, iar tu iti hranesti pasiunea pentru fotografie. E un format de timp altfel, cu promotii altfel. Ora F64 are 64 de minute, respectiv 3.840 de secunde in care te plimbi printre reduceri de pana la 70%, la mirrorlessuri Sony si Olympus, compacte Nikon, Canon, Sony, obiective Tamron, camere video Canon si Sony, echipamente de studio Fancier.

Marti, 12 noiembrie, ora 14:00, dam drumul la experiment si ai la dispozitie doar 64 de minute pentru cele mai tentante promotii!

Ne jucam cu conventiile din jurul nostru: timp, preturi, ore, campanii consacrate de reduceri. Pasiunile in schimb traiesc libere de conventii. Alungim ceasurile ca Dali si iti oferim oportunitatea de a pacali timpul.

Afla mai multe informatii si vezi ofertele in pagina dedicata celor 64 de minute!

 

Alți fotografi au mai citit și:

31 Comments

  • Eşec total!

  • Serverul a fost varza 10-15 min cel putin pana s-a lamurit lumea …
    “Ora F64 are 64 de minute, respectiv 3.840 de secunde in care te plimbi printre reduceri de pana la 70%, la mirrorlessuri Sony” … ce mirorless Sony ati vazut voi in oferta asta ca eu unu n-am vazut nimic .
    Sa speram ca de BF serverul va functiona ceva mai bine (dar am mari indoieli) si sa speram si ca promotiile vor fi ceva mai bune si mai diverse decat azi

  • Se pare ca echipa f64 a fost nepregatita pentru experimentul propus. Oricum promotia 64 de minute pot sa declar ca a fost un esec total si a lasat mult amar clientilor f64 care au sperat sa isi achizitioneze ceva la un pret mai redus. Cred ca nu sunt singurul care nu a reusit sa acceseze site-ul f64 in acel moment si declar cu certitudine ca nu a fost nicio promotie si ca tot experimentul a fost pentru a vedea cum se vor descurca serverele de black friday. Oricum eu sunt total dezamagit de f64 care de data aceasta au dat dovada de lipsa de profesionalism. Sa speram ca data viitoare nu vom avea parte de asemenea neplaceri.

  • Pt. Gabry Gabriel – Ai avut dreptate! Site-ul s-a blocat. 2 ore nu am putut sa intru in site-ul f64! Mai trebuie si patronii sa investeasca in niste servere, programe…Anul trecut am patit-o de Black Friday, azi am patit-o la aceasta promotie, cred ca am s-o patesc si pe 29 nov. de noul B.F ! Mai apare cite un filozof ca G. Dumbrava si sare la gitul lui Gabriel G. ca face acuzatii aiurea! Sint perfect adevarate, s-a blocat site-ul! Daca site-uri ca okazii si mercador , filozofic spus, sunt pt. G. Gabrie, ce site-uri sunt, filozofic spus, pt. G. Dumbrava? Cele …xxx? Daca tacea, filozof raminea!

  • Deci a fost bataie de joc modul de desfasurare a acestei campanii. Timp de 2 ore nu s-a putut accesa link-ul.

  • Jalnic! Nu a mers pagina de reduceri deloc! Daca faceti la fel si de Black Friday…

  • Se pare ca a fost vorba despre F124, s-a prelungit cu o ora timpul campaniei de reduceri 🙂

  • Nu a mers pagina promotiei nici macar o secunda,am dat zeci de refreshuri,asa ca mai bine aveai tu rabdare sa vezi cum merge inainte de a-l critica pe altul

  • Nu a mers nici macar o secunda si mai sunt 15+4 minute.Parerea mea este ca daca nu te tin curelele( a se citi serverele) mai bine nu te bagi la astfel de evenimente.Daca acum a mers asa sa vezi de Black Friday cum va fi.

  • Din pacate partea cu reducerea de 64 de minute nu a fost reala decat daca aveai norocul sa fii in magazin sa verifici ce anume te intereseaza,iar online hopa nu prea a mers site-ul exact in ora de reduceri.Totusi reducerile au fost putine(doar cateva produse)

  • Foarte tare…. a murit serverul

  • E martti 12 Noiembrie, Ora 14. Adica …. chiar ACUM!

  • mai trebuie sa bage hrana pentru caini & pisici ca emag-ul 🙂

  • Asta e testul suprem pentru server in pregatirea black friday-ului… eu vreau GoPro cu 10% adaos fata de pretul de achizitie 🙂

  • E pacat ca si cand una din cele mai serioase magazine din Romania e luata peste picior cu acuzatii aiurea si nefondate. Dar na, pentru cei ca tine exista mereu okazii.ro si mercador.

  • F64Studio de ce acum, la ora asta, pe site apare " au mai ramas 00:00:00:00" ??

  • :(( nice!

  • Buna Mihai! Lista de produse va putea fi accesata maine, 12 noiembrie, intre orele 14:00 – 15:04! te asteptam atunci!

  • Reducerile nu sunt si pentru aparatele foto DSLR?

    • …reduceri de pana la 70%, la mirrorlessuri, compacte, obiective, camere video, echipamente de studio.

  • sigur nu se va putea merge prin site ca se va bloca poate chiar intentionat

  • Bineinteles ca se vor face.

  • Sunteti foarte buni, mereu este o placere sa lucrez cu F64. Felicitari pentru organizare si felul in care tratati clientii! Va multumesc pentru ca din cand in cand mai faceti reduceri de care pot sa beneficiez si eu, unul care trebuie sa fie foarte atent cu banii cheltuiti pe tehnica foto. Din acest motiv, am cautat foarte atent lista cu produsele care intra in oferta pentru a calcula din timp ce as putea sa cumpar si nu am gasit-o. Puteti sa ma ajutati si cu asta? 🙂

  • O initiativa foarte buna F64. Poate ca nu ar fi rau ca in acest experiment sa fie introdusa si sectiunea noua a F64-Tablete/Telefoane.

  • Si de Black Friday, adica pe 29 noiembrie, se mai fac reduceri?

  • Si la Tokina avem ceva sanse?

  • Cand vom primi newsletter-ul (in care eu unul sper sa fie informatii despre produsele care vor face obiectul promotiei)?

  • Marti ora 12.00 , cand toata lumea e la servici, si poate nu toti au posibilitatea de a sta la calculator in acel interval…

  • Reduceri de pina la 70 % la unele obiective Tamron ? Preferam aceste reduceri si la obiectivele Canon si Nikon!

    • Ramane sa vedem marti 😉

    • vor sa vanda stocu' tamron, nu ti-e clar? 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.