Noul Tamron SP 150-600mm: ultra-teleobiectiv cu zoom revoluționar

Tamron Co, Ltd anunta dezvoltarea unui obiectiv foto inovator, noul Tamron SP 150-600mm, un ultra-teleobiectiv cu zoom optic de la 150mm la 600mm la full-frame și formatul APS-C la camerele DSLR. 

Acest obiectiv nou cu zoom ultra-tele beneficiaza de tehnologie VC (compensarea vibrațiilor) de stabilizare a imaginii, motor de focus rapid si  USD (Ultrasonic Silent Drive) precis.

Caracteristici obiectiv Tamron SP 150-600mm

Capacitatile sale de zoom 4x ultra-tele, cu o gama focala de la 150mm la 600mm, sporesc potențialul creativ al fotografiei tele, fie fotoreportaj, fotografie de natura,  sau fotografii de sport.

Tamron detine deja in gama obiectivul foto Tamron SP 200-500mm (model A08), inca disponibil in productie, compact, usor de utilizat, cu zoom ultra-tele, dar fotografii au manifestat un mare interes in a avea un obiectiv care asigura o mai mare gamă focala, inclusive  stabilizare optica.

Plaja focala la Tamron SP 150-600mm a fost extinsa cu 50mm, respectiv 100mm pe partea telefoto, comparativ cu modelul existent 200-500mm, pentru a face fotografii chiar mai izbitoare la pasari, animale salbatice, sport și alte subiecte îndepartate. Montat pe DSLR APS-C, are o uimitoare plaja focala echivalenta de 233mm la 930mm, aproape de 1000mm.

Tamron SP 150-600mm

Diafragma circulara cu 9 lamele permite utilizatorilor sa creeze efecte de estompare de fundal frumoase (bokeh), care ofera potential si mai mare de exprimare creativa.

Noul obiectiv prezinta sistemul unic si perfomant de stabilizare optica VC (Vibration Compensation), premiat la nivel mondial. Compenseaza pana la 4 trepte de iluminare, functionand perfect pe 3 axe.

Tamron SP 150-600mm are autofocus rapid, silentios, precis, datorita motorului si sistemului unic de tip USD. Prezinta de asemenea inel de trepied inclus in pachet, usor de folosit si detasabil.

Prezinta softul de editate imagine RAW “SILKYPIX Developer Studio”. SILKYPIX Software Developer Studio poate edita imagini de inalta calitate RAW. Acestea includ balansul de alb, culoare, claritate, si curbele tonale inregistrate de camerele digitale.

SILKYPIX Developer Studio pentru Tamron ofera o gama larga de functii, in plus fata de posibilitatile de reglare de baza, cum ar fi corectarea aberatiilor pe baza datelor optice.

[products ids=125009211,125009210]

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • Sa vedem cum o sta cu rapiditatea autofocusului, eterna problema la Tamron…la wildlife si sport conteaza imens. 200-500mm este lent rau.

  • Nu pot spune ca nu mi-ar place sa-l am 🙂

  • Pe telefon nu se poate citi articolul, apare MIZERIA aia de bara pe lateral stanga pentru dat share, fara optiune de a o elimina.

    • Cautam o solutie sa elimina aceea bara in versiunea mobila. Daca s-a mai lovit cineva de incarcarea selectiva a plugin-urilor in wordpress si a biruit ne-am bucura sa aflam cum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.