Panasonic lanseaza aparatul foto mirrorless LUMIX GM1

Bucuresti, 17 Octombrie 2013 – Panasonic a lansat noua cameră foto de dimensiuni mici, LUMIX GM1. Fiind inclusă în gama LUMIX G drept cea mai compactă cameră foto cu obiectiv interschimbabil de până acum, Panasonic LUMIX GM1 asigură echilibrul perfect între stilul personal, perfomanţele fotografice şi o calitate excepţională a fotografiei.

Indiferent dacă vor căuta cadrul artistic care să capteze oraşul sau pentru a-şi exprima personalitatea şi stilul personal, utilizatorii vor dori o cameră care să exprime cu claritate şi precizie propria viziune. 

LUMIX GM1 oferă un senzor de 16 megapixeli alături de procesatorul avansat de imagine Venuse Engine, asigurând astfel detalii incredibile chiar şi în situaţii de lumină slabă. În plus, LUMIX GM1 oferă printr-o simplă apăsare de buton posibilitatea realizării unor videoclipuri de înaltă calitate, full HD (1080p).

Panasonic Lumix GM1

Aparatul foto mirrorless Panasonic LUMIX GM1 reprezintă până în prezent cea mai compactă şi elegantă cameră foto LUMIX G. Designul inovator a permis Panasonic să includă cele mai noi tehnologii. Pe lângă faptul că oferă un aspect elegant, camera foto se potriveşte cu uşurinţă într-un buzunar şi poate fi folosită de către orice fotograf entuziast în activităţile zilnice. Reflectând ingineria sofisticată, exteriorul mirrorless-ului LUMIX GM1 prezintă un stil rafinat, clasic cu butoane din aluminiu şi metal mat.

Camera foto ideală pentru fotografii perfecţionişti şi entuziaşti, LUMIX GM1 prezintă o gamă largă de comenzi manuale, asistenţă pentru o fotografiere simplă şi funcţii creative.

Aparat foto 2 Mirrorless Panasonic LUMIX GM1

Ecranul de 3 inch permite printr-o singură mişcare încadrarea imaginilor, setarea focusului sau chiar activarea shutter-ului. LUMIX GM1 prezintă de asemenea moduri auto inteligente, permiţând „point-and-shoot” care să nu compromită imaginea.

O gamă de 22 de filtre creative permit aducerea unei note personale fiecărei fotografii. Utilizatorii îşi pot crea chiar propriile Time Lapse Shot sau Stop-motion Animation.

În plus, funcţia pentru shutter-ul silenţios permite folosirea camerei foto în zone complet silenţioase cum ar fi un concert clasic sau expoziţii în care fotografilor nu le este permis să facă fotografii din cauza „click-urilor” care pot deranja.

Lumix GM1 mirrorless

Împărtăşiţi creaţiile cu Panasonic Lumix GM1

Conectivitatea WiFi permite  aparatului foto mirrorless LUMIX GM1 să se conecteze foarte uşor cu smartphone-urile şi tabletele. Fie că veţi împărtăşi cu prietenii cadre cu ţinuta de ieşit în oraş sau vă veţi actualiza portofoliul fotografic cu peisajele preferate,

Panasonic LUMIX GM1 vă permite să postaţi imagini şi videoclipuri imediat ce au fost făcute.

Conectat la aplicaţia Panasonic Image App, disponibilă gratuit pentru sistemele de operare Android şi iOS, conexiunea wireless permite de asemenea Remote Shooting, permiţând astfel tabletei şi telefonului să se comporte ca o telecomandă pentru LUMIX GM1.

lumix GM1 white

Panasonic LUMIX GM1: Pregătit în orice moment

LUMIX GM1 a fost construit pentru viteză şi mobilitate. Prin intermediul autofocusului Light Speed, camera este pregătită să capteze fotografia perfectă de o acurateţe uimitoare. Autofocusul Low-light oferă o viteză foarte bună în condiţii de lumină slabă încât permite utilizatorilor să-şi exprime creativitatea în momentul în care se pot baza doar pe stele sau pe lumina stradală.

Puteţi explora întreaga gamă LUMIX G prin intermediul aplicaţiei disponibile pe iPad prin iTunes. Aplicaţia vă permite să descoperiţi lumea Panasonic LUMIX G.

[products ids=125008459]  

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.