Castigatorii concursului "12 ani de F64"

Trebuie sa recunoastem ca 12 ani de F64 a fost un concurs mai deosebit. S-a intamplat asa: ne uitam la fotografiile primite de la voi si aveam senzatia ca stateam pe niste fotolii confortabile si vechi si rasfoiam albume foto cu poze din momentele importante ale vietii F64.  Lipseau doar o pipa, un pahar de brandy si un semineu pentru a avea cadrul perfect. 

Briose cu sigla F64, pitici care privesc un monitor cu mesajul Magazin de Poveste F64, doua pahare de sampanie ciocnite in cinstea F64 sunt cateva din imaginile prin care ati vorbit despre povestea voastra. Ne-au placut si ne-au emotionat. Si ne scuzati daca devenim prea sentimentali, dar avem o scuza, e ziua noastra.  Si ca sa fim sinceri, ne-ar fi placut sa le premiem pe toate, dar licoarea magica a fost in cantitate limitata.

Ne-am bucurat cand am vazut ca una din fotografiile pentru concursul 12 ani de F64  infatiseaza un colaj facut din mai multe poze de familie si in mijlocul lor apare  sigla F64. Am indraznit sa intelegem ca F64 a devenit parte din familia voastra si ca impartim o poveste.

 

Acestea sunt fotografiile care ne-au placut cel mai mult:

 Ana Georgescu – La multi ani, F64!
fotografie concurs F64

 Temerdek Robert Jozsef –  Toamna F64
fotografie concurs F64

 

 Catalin Varga – La multi ani!
fotografie concurs F64

 Alexandru Barboiu – La multi ani
fotografie concurs F64

 Ioan Daniel Rosu – Magazin de povesti
fotografie concurs F64

 Laszlo Lako – Amintiri cu f64
fotografie concurs F64

 Cosmin Ciuca – A doua diafragma
fotografie concurs F64

 Ionut Munteanu – No, palinca me ii faina, a voastra cum ii?
fotografie concurs F64

 Alexandru Bucur – A Good Year
fotografie concurs F64

  Marius Butiuc – Coffee Rose
fotografie concurs F64

Iata si premiul pentru cei zece castigatori, care vor fi contactati pe mail pentru a stabili detaliile.

premiu F64 concurs F64

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Multumesc f64. La multi ani !

  • La mulți ani și abia aștept să ridic paharul în cinstea voastră!

  • Ma bucur ca v a placut poza mea LA mULTI ANI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.